Реклама / Ads
0| 6696 |13.10.2018 ПОЛИТИКА

К. Добрев: Цветанов се изявява като прокурор в парламента

.
Кирил Добрев Източник: БГНЕС
Цветанов се изявява като прокурор в парламента. Убеден съм, че вътрешно-партийната опозиция и господин Цветан Цветанов имат общ медиен център. Това заяви Кирил Добрев.
 

Той каза още пред bTV, че вътрешно-партийната опозиция в БСП "има общи политически тези с ГЕРБ" и "работят тясно с ГЕРБ".

 

Кирил Добрев прогнозира, че "много скоро ще има предсрочни избори" и не можа да отговори защо това не се показва в социологическите проучвания.

 

Той бе категоричен, че нито една от партиите в Обединени патриоти няма да влезе в европарламента и дори обеща да го удостовери писмено.

 

Когато години наред държиш под похлупак теми като корупция и разпад на институции, всичко се превръща във врящо гърне и за отдушник се използва най-малкият повод. Причина за всичко това е недоверието, което Борисов изгради у своите европейски партньори, каза още депутатът от БСП Кирил Добрев по повод гневната реакция на министър-председателя заради реакции на медии и политици след убийството на журналистката Виктория Маринова.

 

Чешки сайт пише, че Виктория Маринова е работила и по разследване на темата с ЧЕЗ. Искрено се надявам, че случаят е единствено криминален. Вярвам, че МВР може да се справи със случая, заяви Добрев.

 

Той коментира и разпореждането на премиера Джи Пи Груп да бъде извадена от всички европейски и държавни проекти. Борисов излиза с едни и същи номера излиза през две години. Преди две години отново беше казал, че изважда Джи Пи Груп от обществените поръчки, а какво стана след това? Дошло е времето да се каже ясно, че законът за обществените поръчки генерира корупция и управляващите не могат да се справят с това, посочи социалистът.

 

По думите му единствената нишка, която свързва управляващата коалиция, е пари и власт. Те нямат общи принципи, визии и политики, каза Кирил Добрев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 10748 |03.10.2018 Проф. Н. Радулов за Фрог: Цветанов ще слуша и изпълнява в Европол . 8| 7700 |07.08.2018 Кирил Добрев: Гущерът на ГЕРБ си е варан . 11| 6076 |05.08.2018 Цветанов язвително към Нинова: Дано гущерът наистина откъсне опашката си . 9| 7396 |21.02.2018 Цветанов пак се заяде с президента Радев, бил говорител на БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads