Реклама / Ads
33| 7944 |04.01.2011 ПОЛИТИКА

Т. Дончева: Оставете досиетата да се търкалят!

.
Т. Дончева:
Направете инвентаризация в НИМ; може да стане интересно!, препоръча бившата социалистка.
 

Футболният съюз не бива да се ръководи от хора
, свързани със сенките на прехода, а всички са такива, обяви по БТВ Татяна Дончева от Движение 21. Хващате ги от единия край с гьостерицата, фалирате ги данъчно, пускате футболните хора на преден план, не давате стадиони на претендиращи собственици и въпросът ще се уреди, предложи радикални мерки Дончева.

Павлин Димитров е навършил години за пенсия отдавна; а Божидар Димитров защо го връщат в НИМ; защо най-сетне не се направи пълна инвентаризация на НИМ, за да се види къде са експонатите, коментира Т. Дончева двете оставки, предприети от премиера Борисов. Рашидов трябвало да направи такава инвентаризация, за да се установи липсват ли експонати, копирани ли са, вметна още тя. Приели сме закон, в който няма лустрация, но в Европа са мнителни на тема бивши комунисти. Политиката на Калфин и Първанов да назначават преимуществено хора от службите доведе до тук. За единия, който има досие, това няма значение, а защо другият толкова се натяга, ще видим, каза Дончева и добави - "Оставете да се търкалят досиетата!" Четенето на досиета също нямало да даде отговор, защото за един нямало 100 страници от досието, за друг - 50, съобщи тя. Аз лично никога не бих допуснала такъв процент от хора, свързани с ДС, а останалите 10-15% бих проверила внимателно, каза Дончева, според която сега имало затишие пред буря.

Ситуацията с отнемане на визата на Р. Петков никой не я контролира; Цветанов и Танов тръгнаха с тази тема, но всички ще се окажат имамени камилчета, прогонзира тя.

Вярвам, че управляващите сега са абсолютно шизофренни на тема СРС-та
, подслушване и активни мероприятия; Б. Борисов иска да е като в "Биг Брадър" и да гледа цялата държава, за да спечели изборите. Когато ви омръзне да бъдете лъгани, се обадете, иначе ще гледате "Пълна лудница" всеки ден, препоръча Дончева накрая, цитирайки думите на Бербатов при раздялата му с националния отбор.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 57| 26457 |03.01.2011 Топ 10 на най–мразените хора у нас . 4| 12537 |03.01.2011 2010 – политиката като психоанализа . 10| 7737 |03.01.2011 Ат. Атанасов: Чака ни година на политически гадости . 29| 7765 |01.01.2011 "Труд" при досиетата в ДАНС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads