Реклама / Ads
12| 7744 |20.03.2016 ПОЛИТИКА

Ген. Атанасов: А БСП носи ли отговорност за Овчаров в “Нефтохим”?

.
Атанас Атанасов
Дали БСП трябва да носи отговорност за управлението на Румен Овчаров в “Нефтохим”? Какво прави Румен Овчаров там, представлявайки държавата, ръководена от Бойко Борисов? Искам премиерът да излезе и да отговори. Така отговори ген. Атанас Атанасов по БНР на герберската атака срещу кадрите на ДСБ във властта.
 
По думите му, “истерията” срещу ДСБ е подета именно от Бойко Борисов в интервю, в което той заяви, че “тъмносините” контролират съдилища. Днес стана ясно, че лидерът на ГЕРБ се е извинил за твърденията си.

“Тон за песен” даде премиерът Борисов, в което каза, че ДСБ е двуглава ламя. Тогава беше насъскано обществото на ГЕРБ срещу „предателите“ от ДСБ”, каза ген. Атанасов.

Според него “истерията” е “пушилка”, с която се отклонява вниманието на обществото от други теми. “Има ли връзка тази истерия, която беше разиграна по поръчка на Борисов срещу ДСБ, че през изминалата седмица българската държава взе нова порция дълг от 2 милиарда? Колко става външният дълг откакто ГЕРБ управлява втория си мандат? Цялата тази пушилка, която се разиграва, да бъдат насъскани определени среди срещу една „малка политическа партийка“, както се изразяват, има своята цел – да се прикриват други неприятни за обществото неща”, каза ген. Атанасов.

“Борисов играе двойна игра – той насъсква парламентарната група да скачат, а после казва, че няма да освободи никого. Аз знам, че ги боли, че ние напуснахме. Но не може да предложим да стоим след като след година и няколко месеца установихме категорично, че задкулисното управление е ортаклъкът между Бойко Борисов и Ахмед Доган. Защо през декември месец премиерът Бойко Борисов назначи за заместник-председател на българското разузнаване Ангел Прокопиев, който няма нито един ден трудов стаж в тази структура? И има ли връзка това назначение със „сарайско-библиотекарската групировка“?, запита още  генералът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 10153 |12.01.2016 Ген. Атанасов: Министър Горанов е орташка кобила . 14| 5491 |24.11.2015 Борисов получи свой портрет, за да му носи "Gi Xiang Ru Yi" . 39| 6400 |01.10.2015 Ген. Атанасов: Руската агентура атакува военното министерство . 21| 7811 |02.09.2015 Атанасов: Кунева и Лукарски не щат да приемат, че Радан е лидерът

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads