Реклама / Ads
0| 8078 |13.10.2022 ПОЛИТИКА

Кметът на Перник: Изгонен от Президентството управлява БСП

.
Станислав Владимиров
Изгонен за некадърност от Президентството управлява БСП, а не Корнелия Нинова. Това заяви пред Станислав Владимиров, кметът на Перник и член на соц партията. ”Калин ли е, Калоян, не го знам”, допълни той.
 

"Проблемът в нашата партия е, че вече дори и Корнелия Нинова не взима решенията, а онзи хубавец, който го уволниха от президентството за некадърност. Той кадрува и решава всичко в БСП. Каква е зависимостта на Нинова от този човек?! Аз от този човек освен да сее омраза, нищо друго не съм чул. Защото ако президентството не го бяха взели щеше да е поредния световно неизвестен човек, който се прави на политолог“, заяви Владимиров по адрес на Калоян Методиев пред БНТ.


По повод обвиненията от страна на Корнелия Нинова, че нямат депутат от града заради вътрешната опозиция в партията, градоначалникът заяви: "Да сте ме чули някога да се оправдавам за управлението на Перник?! Като чуя някой политик да се оправдава и много бързо сменям канала. Съвета ми е този човек да си смени попрището. Отдавна няма червени региони, имахме традиционни, но това е вече в миналото.“


Владимиров, който остава член на БСП, обяви, че е напуснал Националния съвет, защото този партиен орган отдавна не функционира. „Той се събира рядко и обикновено на подпис отстраняват неудобните, когато в редките случаи се събират е, за да спасява Нинова. Аз нямам място в този орган при това управление и ръководство“.


Кметът на Перник коментира и участието на БСП в управлението в четворната коалиция, като заяви, че остава една горчилка, че просто е консумирана власт. Той уточни, че периода е бил малък, но за да е честен пред избирателите, които не могат да бъдат излъгани, България не се е променила към по-добро.


„ПП доста са навлезли в лявото поле, претендират да са дясна партия, но на база на изказванията им и действията им са изцяло в лявото поле. БСП много отдавна се отдалечи от това да бъдат модерна лява партия, нито има модерно, съвременно и почти нищо ляво. Ние станахме даже не и лидерска партия. Прочетох, че сме се освободили от зависимости. Това е толкова елементарно и клиширано, че вече не е интересно“, заяви Владимиров.


Кметът на Перник е категоричен, че ще се кандидатира за втори мандат на предстоящите местни избори и няма амбиция да оглавява БСП.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 9336 |21.03.2020 Кметът на Перник обмисля да съди Емил Димитров-Ревизоро . 8| 6208 |08.01.2020 Кметът на Перник покани политиканите да поживеят на воден режим . 16| 8121 |07.11.2019 Изгоненият руски дипломат опитал да вербува шефове на Военното разузнаване . 10| 6335 |25.04.2019 Кметът на Слатина: Пламен Георгиев трябва да събори два навеса на терасата си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads