Реклама / Ads
6| 2214 |15.09.2024 НОВИНИ

Нинова: Новото ръководство на БСП се слага на президента

.
Източник: личен архив
Корнелия Нинова заяви пред БНТ, че вече съжалява за това, че преди 8 години е номинирала Румен Радев за президент.
 

"Вече да, защото се разбива държавността и партийната система".

 

Според нея президентът Румен Радев е част от този процес.

 

"Той е вреден за демократичните устои на държавата".

 

По думите ѝ "вдигането на юмрука на Ларгото беше хубаво". Но тази енергия след това е била похабена от задкулисие, сглобки и от разговори в манастири.

 

"Онзи момент беше хубав, беше истински. Народът беше по улиците".

 

След това според нея "задкулисните играчи опропастиха всичко в името на лично спасяване на Борисов и на трупане на лични богатства и постове".

 

Според нея новото ръководство на БСП иска затопляне на отношенията с президента Румен Радев, но "президентът не ги иска".







"Едно слагане към президента, което според мен няма им се получи".

 

"Борислав Гуцанов заяви от трибуната, че "ние много уважаваме ГЕРБ". Прегръдката с ГЕРБ за мен това е тежко предателство към членовете и избирателите на БСП, хората с които 8 години водих нечовешки битки срещу модела ГЕРБ. И сега излизаш и им казваш ние можем и с ГЕРБ? И Борисов казва и ние можем с БСП. Какво промени ситуацията?", попита Корнелия Нинова в "Денят започва с Георги Любенов".

 

Допълни, че това е едно от последствията от изключването ѝ и "този заговор си е текъл, докато аз бях председател". Нарече ги предатели. На въпрос кой вече е овладял БСП Корнелия Нинова отговори така:

"Задкулисието, на хората с много пари. На тези, които искат партията, за да я използват за лична изгода - за постове, за увеличаване на фирмите, на обществените поръчки".







По думите ѝ в БСП са се случили много неща. Наложен е стил в партията, който за нея е непознат.

"Силов, газене на устав, на закони, мачкане на хора, заплахи, провеждане на някакви форуми без кворум т.е. нов стил на работа и на управление в БСП".

 

Те се гледат в огледалото и казват - това е Корнелия, но това, което правят го приписват на другия, категорична е Нинова. Партията се е разцепила отгоре до долу, според нея и това е най-тежката последица от изключването ѝ. Попита кой болен мозък може да произнесе думите, че тя отива в листите на друга партия. Уточни, че на тези избори "ще почива".

 

"Вие представяте ли си да бъда депутат в тази компания на предатели и да трябва да вдигна ръка за правителство с Бойко Борисов, след като целият си политически път посветих на борба с паралелната държава".

 

Това е абсурд, допълни тя и каза, че "си остава с достойнството и с морала".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4757 |15.09.2024 Пиар експерт: Комунизмът е изсякъл от дъно политиците у нас и е поставил издънките им в неравностойно положение . 1| 2182 |15.09.2024 44 пожара са потушени през изминалото денонощие . 5| 3063 |15.09.2024 Йордан Божилиов: Какво показваме със стара съветска техника? Вместо авиошоута, да се вложи в повече тренировки . 3| 2205 |15.09.2024 Главна дирекция „Гранична полиция“: Интензивен е трафикът на границата с Румъния

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads