Реклама / Ads
43| 8214 |18.07.2013 ПОЛИТИКА

К. Колев: Пълно тържество на ирационалността от всички посоки

.
Кольо Колев
Летим устремно надолу по бобслея, но към какво, попита социологът. Като хванате всичките мерки на правителството до момента, всичките са полу-, смята политологът Д. Аврамов.
 

От всички посоки има пълно тържество на ирационалността, а страната всеки ден се пързаля по голямата пързалка, заяви по БТВ социологът Кольо Колев. От една страна това била ирационалността на искащите оставки, но какво ще правят след това те, попита Колев и посочи, че и управляващите са ирационални, защото те са забравили възможността да влязат в диалог. Те нямат оферта към тези, които са на улицата, а те са много, констатира. Летим устремно надолу по бобслея, но към какво... Най-вероятно изборите от 12 май ще ни вкарат в нова изборна спирала, прогнозира той. Да, има икономически елити, заинтересовани от управлението на Б. Борисов, да, има такива, които искаха това да се промени, има го обаче и естественият процес на хората, които не разбират какво точно се случва, защо се правят такива назначения като Делян Пеевски, каза той и възкликна: Земьо, отвори се, за какво става дума! Но пък откъде ще вземеш нови хора, къде са тия ангели небесни, ами управляващите са квинтесенцията на хората от народа, констатира Колев.

Първото нещо, което след изборите направиха БСП и ДПС, беше да влязат в наказателна реторика срещу ГЕРБ, това е тежък дефект, който може да бъде изпълняван от авторитарно управление, каза политологът Димитър Аврамов. А трябваше да започнат реформи. В страната има социалистически мастодонти, като НЕК, които гълтат пари всеки ден, има образование и здревна сфера, които поглъщат пари без ефект, има неадекватни мерки на новото правителство, изреди той. Като хванате всичките мерки на правителството до момента, всичките са полу-, добави Аврамов. Новият кабинет решава задачи, които не са важни за днешния ден, а назначават хора, които овладяват отделни властови лостове в държавата, добави той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 69| 7134 |17.07.2013 Р. Петков: Избори сега - катастрофа за държавата . 81| 7053 |15.07.2013 Местан: ДПС е готова да мине през чистилището . 268| 9529 |13.07.2013 Бойко Борисов: Когато десни партии казват с ГЕРБ -не, тогава с кого? . 23| 12644 |12.07.2013 Олигарси се щурат като пилци из Сингапур, Швейцария и други сокаци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads