Реклама / Ads
54| 10443 |22.10.2010 ПОЛИТИКА

Ив. Костов поиска 2 министерски глави + тази на В. Танов

.
Ив. Костов
АЕЦ "Белене" ще е пълната финансова катастрофа на страната; България е изчерпала всичките си ресурси; само правителството може да я спаси, ако това не стане, ще се втърдим, коментира лидерът на ДСБ.
 

Синята коалиция е коректив и гарант за настоящето управление, защото правителството обеща десни реформи в западноевропейски маниер. Ако това не стане, ние ще се втърдим, съобщи по НТВ лидерът на ДСБ Ив. Костов. ГЕРБ обаче направили такива маневри, че застанали вляво и от Станишев.

Изнесените факти за вицепремиера Цветанов трябва да бъдат коментирани; обществото се интересува от това, става дума за новината на деня. Общественото мнение няма да бъде удовлетворено от обяснения за консултации по инвестиционни договори, защото вече ги чу като обяснение за хонорарите на Доган.

ГЕРБ няма да има право да се изживява като морален стожер, ако резултатите от проверката не са в полза на Цветанов, коментира Костов.

Това, което ГЕРБ направи с фондовете, има спад на борсата; удрят се парите на хората, предупреди лидерът на ДСБ, който обаче не виждал предсрочни избори, защото премиерът имал силни ходове и подкрепа в парламента; той умее да променя политиките, министри, за да я получава. Според Костов социалният министър е този, който в момента катастрофира. С. Дянков е такава ключова фигура в момента, защото той е внесъл проектобюджета; а той трябва да сигнализира за трябва да има сериозни реформи. Ако той бъде атакуван и си отиде, страната влиза в много тежка криза; сегашният момент за смяна на С. Дянков е крайно неподходящ, каза Костов, но посочи, че тежки провали има в транспорта. Това е една от най-слабите структури в държавата, а на м-р Цветков малко хора му знаели името. Костов добави, че би поискал оставката и на Ваньо Танов, защото абсолютно безобразие било да ти изчезнат от складовете толкова скъпоценни метали.

АЕЦ "Белене" ще е пълната финансова катастрофа на страната в този момент
, коментира лидерът на ДСБ. Путин е безоглреден; България е изчерпала всичките си ресурси, посяга на фонодовете си, а той я тласка да плати нещо, което не може. България трябва да бъде спасена, но само правителството може да я спаси, заключи Костов, който оставал с надеждата нещата да тръгнат в правилната посока.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 81| 9647 |06.10.2010 Сидеров: Костов остави България като след ядрена война . 64| 7543 |17.09.2010 В. Сидеров: Костов иска да събори Борисов . 21| 6975 |16.09.2010 Ив. Костов: Президентът консолидира антиреформаторския вот . 44| 8614 |12.09.2010 Костов: Адвокати на Трактора защитават с политически тези, плашат в съда магистрати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads