Реклама / Ads
49| 9347 |13.05.2012 ПОЛИТИКА

Кунeва откраднала “България на гражданите”

.
Миглена Кунева откраднала името на партията си “България на гражданите” от независимите народни представители Тодор Великов и Димитър Чукарски. Това обявиха двамата политици от ефира на ТВ 7 в предаването “На среща Люба Кулезич”.
 

 

Те показаха официален документ, че още на 22 юли миналата година името “България на гражданите и регионите” са го запазили като уникална марка. Според тях това било достатъчно доказателство за плагиатството от бившата еврокомисарка.

 

Чукарски смята, че зад партията на Кунева стоят все още хора, които се крият в тъмното и не показват лицата си. За нега единствен се бил осветил провалилият се царски министър Даниел Вълчев.

 

Очаква ги съдбата на първановото АБВ, там ще се съберат хора, които искат възкресение в политиката, обяви Чукарски, като не пропусна да подчертае, че Кунева носи отговорността за закриването на блокове в АЕЦ “Козлодуй”, както и за законни, но неморални огромни хонорари, взети от ЕС.

 

Преди да станат независим Чукарски и Великов бяха депутати от РЗС, но разочаровани от политиката на Яне Янев го напуснаха. Великов потвърди отново пред Кулезич, че разкритият от него гей-скандал между Янев и негов координатор бил истински и той като баща на двама сина не можел да го премълчи. Според Чукарски пък от абривиатурата “Ред, законност, справедливост” вече не е останало нищо, защото Янев изменил на обещанията на избирателите.

 

Двамата народни представители обявиха и намеренията си да създадат дясна русофилска партия. Те информирали за това американския посланик Джеймс Уорлик, както и институциите в Брюксел. По думите на Чукарски идеята им е да привлекат в новата формация стойностни хора, които са постигнали в кариерата си всичко сами. Великов е убеден, че в България русофилското се смята с лявото и със социалистите, а те искали да покажат, че можело да има русофилска партия с десни разбирания и ценности.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 7551 |13.05.2012 Анна Янева сяда в стола на Румен Овчеров . 47| 8457 |12.05.2012 Георги Гергов предаде Първанов и застана зад Станишев . 92| 6338 |12.05.2012 СДС с нов лидер, ако се яви сам на изборите . 53| 8188 |12.05.2012 Първанов знаел, че губи битката със Станишев, цепи БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads