Реклама / Ads
8| 6717 |25.10.2017 ПОЛИТИКА

Михаил Миков за опозицията срещу Нинова: Свалянето на една дама е сложен въпрос

.
Нямаше никаква необходимост да се свиква извънредно заседание на партийния конгрес, предложените за обсъждане теми са известни от месеци, да не кажа от годините.
 
Това срещна сериозна аргументация от много членове на националния съвет. Още повече се получи на другия ден, когато г-жа Нинова представи дискусията, аргументите и започна да търси сред опонентите си враговете с партиен билет. Всеки аргумент, различен от нейния, тя го приема като враждебен. Става въпрос за експониране на политика. Свалянето на една дама е сложен въпрос, не бих могъл да коментирам.

Това каза в студиото на БНТ Михаил Миков.Той се обяви категорично срещу ангажирането на БСП в спора за новите самолети за армията.

"Не отива на БСП да се прави на милитаристична партия. За 2-та процента от БВП още в началото на май имахме ясна позиция при президента. Днес големият въпрос, който трябва да се постави пред обществото, е как оскъдният бюджет да се разпредели, така че да даде бъдеще, живот и път на България, а ние водим спор ГРИПЕН ли, фантом ли, кой какви аероплани да купи. В тази дискусия не е мястото на БСП", смята бившият лидер на социалистите.

Според него, социалистите трябва да търсят естествените си съюзници, а не да водят безсмислена дискусия кой е за коалиция с ГЕРБ. "Те имат своята коалиция, ние сме в опозиция", припомни той.
.
Бившият лидер на левицата заяви още, че самоцелните законодателни промяна за отчитане пред Брюксел няма да доведат до качествена промяна при борба с корупцията. Голямо значение има как с този капацитет се борбата с корупцията. В момента има по-ниска законодателна инициативност, преобладават скандалите и сблъсъците.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 11053 |24.10.2017 Нова атака срещу Петър Кърджилов, той отговори на обвиненията . 5| 5442 |22.10.2017 Автошествие срещу добива на шистов газ в Добруджа . 2| 4289 |22.10.2017 Пучдемон: Рахой извърши най-страшното нападение срещу народа на Каталуния

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads