Реклама / Ads
35| 8593 |05.03.2015 ПОЛИТИКА

Д-р Михайлов: Бъчварова е най-обикновена екстензия на Борисов

.
д-р Николай Михайлов
Румяна Бъчварова е най-обикновена екстензия на Бойко Борисов, така д-р Николай Михайлов – психиатър и бивш депутат, коментира по БНР случващото се във вътрешното министерство. Той добави, че имало една външна страна, която протича по сензационната логика, и друга скрита страна, по която гадаем, но парите обединяват частите на тази коалиция и дори свързват управлението с неговата формална опозиция в лицето на ДПС, а тайните разединяват, това е много важно.
 
Силовото министерство, когато става точка на спор, разединява сериозно, защото там е концентрирана максималната власт. Това, което направи Борисов сега, за да разреши този конфликт, е един компромис и разхвърлянето на изкупителни жертви в двете посоки – и Писанчев, и Лазаров ще си отидат, и Вучков, всички ще си отидат, и той ще остане в един дълъг, проточен, много приятелски, даже закачливо приятелски, загадъчно близък разговор между него и Радан Кънев. Между тях протича някакво особено мъжко съгласие, знаете това, те се харесват интензивно и при това положение нищо по-стабилно от тази власт, нищо по-стабилно. Това, което се говори за разклащане на основите, за управление на риск, ми се струва много повърхностно.

Сега Румяна Бъчварова е една най-обикновена екстензия на Борисов, тя ще бъде там дамското присъствие, сама по себе си един крайноконсервативен човек, те е здравомислеща, умерена и не представлява въобще никакъв реформатор. Нищо няма да дръзне да направи, уверявам ви, но това, което ще съумее да извърши, е козметиката на управлението, тя се грижи внимателно и бих казал ефективно за неговия публичен образ. Ще успее на това място, никой няма да има особени претенции към Румяна Бъчварова, която седи като разумно присъствие между, да не казвам луди, но между, както казваме ние в психиатрията, акцентуирани, каза д-р Михайлов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 62| 9624 |05.03.2015 Бъчварова – шеф на МВР, Лазаров и Писанчев - аут . 33| 6844 |05.03.2015 Р. Бъчварова шикалкави за оставката на Вучков, брани Борисов . 17| 7207 |16.10.2014 Цачева, Бъчварова и Стоянова в хор: Кънев още не е разбрал, че се водят преговори . 129| 12461 |13.10.2014 Д-р Михайлов: Борисов е шамандура в българския политически океан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads