Реклама / Ads
7| 6549 |22.12.2011 ПОЛИТИКА

Напусналите депутати: Волен самоубива Атака

.
Чашата на търпението в “Атака” преля след последните избори, на които представянето на партията беше катастрофално. Но и досега нейният председател Волен Сидеров не е намерил за нужно да направи сериозен анализ за това, което се случи през октомври. Това заяви в ефира на НоваТВ депутатът, напуснал вчера “Атака”, Борислав Стоянов.
 

         

Той определи вчерашния конгрес на партия като псевдопроява, тъй като и този път Сидеров не е отговорил на най-важните въпроси  - кои са причините и кой носи отговорност за неуспешното представяне на “Атака на кметските избори, къде и за какво са разходвани средствата, отпуснати целево като държавна субсидия на партията, защо всички местни структури днес се оказаха на червено.

 

По думите на  Стоянов никой от депутати на Атака не знаят къде са потънали парите на партията, които за всички тези години възлизат на 10 млн. лева. 


Всички знаят какъв стандарт поддържа Сидеров, а структури на "Атака" в страната нямат никакви средства, което е много притеснително, обясни Стоянов. 

Той отрече да е човек на Слави Бинев. Стоянов смята като несериозно твърдението, че е бил употребен от архонта, за да клати отвътре парламентарната група на Атака и компрометира лидерът й Волен Сидеров. Решението да напусне парламентарната група на Атака не е взел вчера, а критиките към Сидеров е отправял много преди Слави Бинев да заеме таза по-остра позиция към лидера на партията.

 

Не аз клатя отвътре парламентарната група на “Атака”. Не само парламентарната група, но и цялата партия клати Волен Сидеров със своите изказвания и реакции. Не е тайна, че напоследък Атака се движи нисходящо, защото имено нейният лидер има самоубийствено поведение, коментира ....

 

Според него Капка Сидерова е човек, който има силни позиции в Атака. Тя е факторът, който определено е работил за консолидирането на партията, но в никакъв случай не е имала амбиции за доминираща роля в нея.

 

Борислав изрази увереност, че след Нова Година парламентарната група на "Атака"  ще бъде запазена.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 7236 |21.12.2011 Нови 4-има напускат Атака; групата на ръба; ръководството-притеснено . 46| 10970 |05.12.2011 Д. Стоянов: Царят на “Атака” е гол . 70| 9192 |27.11.2011 Волен Сидеров: Ще съдя до дупка Гергов и Би Ти Ви . 20| 5955 |11.07.2011 Волен Сидеров: Искат да ме ядосат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads