Реклама / Ads
0| 4846 |28.08.2022 ПОЛИТИКА

”Ние идваме!” се отказват от изборите: Няма да участваме в една и съща глупост

.
Николай Хаджигенов, Арман Бабикян
„Ние идваме!“ и Единна народна партия, като мандатоносител, въпреки регистрацията ни в ЦИК, решихме четвърти път да не участваме в една и съща глупост с предизвестен резултат. Ще оттеглим участието си.
 

Това заявиха Арман Бабикян и Николай Хаджигенов в студиото на „Тази неделя“ по БТВ.

 

“Ще оттеглим документите си от ЦИК и ще дадем възможност на всички тези, които обещаваха обединение, правиха телевизионни декларации, всичко това остана празни думи. Оттегляме се, защото е безсмислено да пребиваваш в политиката”, заяви Бабикян.

Според Хаджигенов политиката е инструмент. Бабикян и Хаджигенов добавиха, че започват подготовката за следващите избори.

 

В писмо до редакцията на Фрог нюз, от формацията съобщават:

 

„Ние идваме!“, заедно с мандатоносителя си Единна народна партия (EНП), ще се оттегли от участие в предстоящите парламентарни избори. Това е трудно решение за нас и за хилядите ни поддръжници. Въпреки това го смятаме за правилно, защото за 4-ти път не се постигна обединение на силите, които наистина търсят промяна, правосъдна реформа и модернизация. Останаха голи декларации и празни думи в медиите.

 

Решението ни едни ще сметнат за слабост, а други за благородство. Все едно, ние сме доказали, че политиката не е аритметика и трима души могат да вдигнат 70 процента от хората в страната. Видяхме и партии с голям резултат, които се сриват.

 

Ние сме доказали, че присъствието в политиката има смисъл, когато можеш да изпълниш обещаното, а не просто да пребиваваш в нея. Когато ни показват, че верни, но безполезни хора са по-важни от активни и непреклонни, то няма смисъл да се повтаря един и същи неуспешен модел. Айнщайн е казал: "Лудост е да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати".

 

Не на последно място, ние не желаем граждани с общи мечти за България да бъдат противопоставяни и да се състезават едни срещу други в момент, когато са заплашени независимостта и евроатлантическата ориентация на страната, както и опитите за посегателство върху парламентарната република. В братоубийствен политически конфликт не желаем да бъдем!

 

„Ние идваме!“, заедно с ЕНП, ще продължим активна работа и ще постигнем целите си за освобождаване на страната от мафията, за да имаме път като модерна и свободна държава. Започваме работа за следващите избори.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8826 |27.08.2022 Военен експерт: Руската армия е в „дълбок шок“ . 0| 22586 |26.08.2022 Два сюжета при Радев: “ПП – аз ви създадох, аз ще ви унищожа” и “БСП – вие ме създадохте, аз ще ви унищожа” . 0| 5676 |25.08.2022 Аламанов: Много рядко е един военен министър да започне да говори за енергетика . 0| 14096 |25.08.2022 Радан Кънев: Пет нагли лъжи, които доминират публичния дебат и се превръщат в „истини“ по Гьобелс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads