Реклама / Ads
8| 10551 |03.09.2017 ПОЛИТИКА

Огнян Минчев: Който изоставя идентичността си, ще събуе и гащите си

.
Огнян Минчев
Не може да има ”гръцка седмица”, нито каквато и да било друга гръцка проява, която кастрира един от най-важните белези на гръцката културна идентичност - християнската й принадлежност. Свидетели сме на пореден ”мултикултурен” идиотизъм - този път от страна на LIDL. Това написа във Фейсбук политологът Огнян Минчев.
 

Целта е прозрачна - да се хванат за клиенти мюсюлманите от LIDL. Лошото е, че нито LIDL, нито който и да е друг от "мултикултурно" чувствителните биха дори и помислили да махнат полумесец или минаре от снимка на джамия. Християнството трябва да търпи всичко - като започнем с отхвърлянето му като основен източник на европейската идентичност (в увода на проваления опит за европейска конституция) и като приключим с кастрирането на духовен символ като църквата в Санторини.

 

Изоставихме последните групи близкоизточни християни, избивани от ислямистки бандити, за да не обвинят Европа, че е "християнска". "Реал" Мадрид отряза кръста от короната на Испания, която стои над герба на клуба - за да вземе финансиране от Емиратите и да се хареса на спонсора. Повече щеше да му се хареса, ако отборът излезе на терена без гащи. Но и без това е ясно, че този, който изоставя идентичността си, ще се наложи да събуе и гащите си. Подкрепям бойкота на LIDL до възстановяване на кръстовете над храма в Санторини.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4661 |30.08.2017 Огнян Минчев: Свинщина! За 3-ти път спират топлата вода в София . 3| 4362 |30.08.2017 Картелът при горивата, който според КЗК не съществува, започна да се пука . 9| 11792 |24.08.2017 Кметът на Венеция: Който извика Аллах Акбар на ”Сан Марко”, ще бъде убит на място

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads