Реклама / Ads
176| 10295 |15.07.2011 ПОЛИТИКА

"Пазарлъкът" скара Борисов и Костов

.
Исканият от опозицията вот на недоверие към правителството е провокационен. Това заяви премиерът Бойко Борисов от парламентарната трибуна по повод намерението на ДПС и БСП в понеделник да внесат искането за оставка на кабинета заради провал в сектора по сигурност.
 

Той влезе в спор с лидера на ДСБ Иван Костов заради декларацията в подкрепа на вицепремиера Цветан Цветанов, с която по-рано излязоха депутатите от ГЕРБ.

Декларация има, а няма вот на недоверие, още не е внесен. Не мога да разбера на какво са реагирали. Аз, ако съм на мястото на ДПС и на БСП, сега ще внеса вот на недоверие за цялостна политика и ще станете за смях с всичките си декларации и с целия този предизвикан от нищо страх, заяви от парламентарната трибуна Иван Костов.

От своя страна Борисов заяви, че прочетената по-рано през деня декларация се дължи на всичко това, което са чули от Костов и негови колеги по техен адрес в предишните дни.

За разлика от вас ние имаме и една думичка в речника, която е „извинявайте". Ако не участвате в този провокационен вот, аз лично ще ви се извиня и предполагам и парламентарната група. Така че във вашите ръце е всичко. Подкрепяте вота, декларацията е в сила, не го подкрепяте, казваме ви извинявайте и приключваме. Аз на ваше място не бих се наредил до БСП и ДПС, но това е мое мнение, вие имате право да го решите, обърна се премиерът към лидера на ДСБ.

Вие казахте, че не се пазарите, но то това си беше чист пазарлък. Искам да знаете, че ние не се пазарим. Вие можете да си твърдите едно днес, утре - друго. Това е във вашия стил, но не е в нашия. Този пазарлък се отклонява, останете си със „Сапио", „Балкан" и прочие, репликира го тъмносиният лидер.

„Дали сте се пазарили с мен - аз мога да се закълна, че сте се пазарили", категоричен бе Бойко Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 107| 16757 |12.07.2011 Б. Борисов: Всичко си дойде на място – ДСБ, БСП и ДПС се събраха . 26| 5903 |11.07.2011 Борисов за Плугчиева: Помагах й, как не я е срам! . 39| 10424 |08.07.2011 Анализатори: Общото между Трактора и Здравкова е, че са бити от Борисов . 116| 6820 |06.07.2011 Ив. Костов: ГЕРБ отиват на избори във война с всички

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads