Реклама / Ads
49| 8735 |26.11.2012 ПОЛИТИКА

РЗС: Кунева бламира избора на нов главен прокурор

.
Меглена Кунева
РЗС разполага с достоверна информация, че екип от квалифицирани юристи и влиятелни граждански организации готвят сигнал до компетентните институции за политическа корупция, търговия с влияние и пране на пари, осъществявани от дългогодишните министри Меглена Кунева и Даниел Вълчев.
 


Именно предстоящото обследване на дейността на тези двама видни представители на партийния картел във властта е главната причина Кунева да прави отчаяни опити чрез подставени лица да влияе и да бламира избора на нов главен прокурор до парламентарния вот, съобщават от пресцентъра на партията на Яне Янев.

Стилът на Кунева-Пръмова с всеки изминал ден става все по-ясен: по теми, които не й изнасят и биха й навредили, лъже, а по други, които я уличават в съучастие с тройната коалиция и стария режим на БКП, замазва и избягва.

РЗС се обръща към Кунева и я призовава да даде на българското общество отговор на три елементарни въпроса, но еднозначно, ясно и точно, а не усукано и витиевато, както друг път:

 

*                 Кой спонсорира нейната партия, луксозните офиси и публичните й изяви в цялата страна и защо на сайта на партията й и в личния й сайт няма нито ред за финансовите й източници?

*                 Защо Меглена Кунева излъга българските граждани, че в качеството си на еврокомисар не е знаела за скандалното споразумение АСТА, което щеше да доведе до цензура в интернет, след като лично е участвала в три заседания на Европейската комисия, в които лично е гласувала в подкрепа на АСТА?

*                 Защо Меглена Кунева излъга, че не е приемала номенклатурната фамилия на съпруга си Пръмов? Колко време е ползвала това име и кога и по какви подбуди го е сменила след падането на комунизма?


РЗС знае, че партията на Кунева е патерица на Доган и Станишев. Те готвят нова тройна коалиция, която да върне във властта същите „герои”, които народът изхвърли заради невиждана корупция и политически злоупотреби – станишевци, руменовчаровци, даниелвълчевци, руменпетковци, самата Кунева и цялата партийна шайка на Ахмед Доган.

Няма наивници, които да се хванат на поредната нагла лъжа на Кунева и нейното обкръжение, че нямало да правят коалиция след изборите. Всички демократично мислещи хора помнят как преди изборите през 2005 г. НДСВ, чиито водещи лица и водачи на листи бяха Кунева и Вълчев, заяви, че няма да прави коалиция с БСП, а веднага след изборите тъкмо Даниел Вълчев и Кунева се извъртяха на 180 градуса и станаха архитекти на коалицията БСП-ДПС-НДСВ, спечелвайки си по този начин министерски кресла. Тогава Вълчев и Кунева излъгаха предизборно, че няма да правят коалиция с БСП, но първи се прегърнаха със Станишев. Сега ще сторят същото.


Ето защо като автентична дясно-консервативна партия РЗС се обръща към десните хора на България – да не допускаме метастазите на комунистическите фамилии, самоопределящи се като „десни” да разсейват гласовете на демократичните избиратели. Да сложим край на партията на властта и да пратим нейните водачи там, където искат да ги видят всички честни българи – на подсъдимите скамейки, за да носят отговорност за големия грабеж, на който подложиха българския народ в годините на прехода, категорични са от РЗС.

       

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6403 |31.10.2012 Сините обвиниха в заговор БСП, ГЕРБ и ДПС след избора на съдии в КС . 47| 6761 |30.10.2012 Зеленогорски: Отидох при Кунева, защото дясното се разпадна . 89| 7825 |02.10.2012 Кунева: Не виждам лидерство в България . 76| 12543 |25.09.2012 Кунева нападна ГЕРБ: Не може да се настройват учителите срещу полицаите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads