Реклама / Ads
47| 10014 |23.12.2011 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Цветанов ми обясни схемата си за отцепване на депутати

.
Волен Сидеров
Атака без Волен Сидеров е стара мечта в главите на мозъчния щаб на ГЕРБ. Цв. Цветанов подкупва депутати, неговият лидер Борисов също. Те се клеха, че няма да ми вземат депутати, а по подъл начин привлякоха отцепниците. Цветанов обяснил схемата за завземане на субсидията пред Сидеров, но сега щял да отрече, разказа лидерът на Атака.
 

Аз съм политическият лидер, подлаган на най-много удари и оклеветявания, обяви по НТВ лидерът на ПП Атака Волен Сидеров. Според действията на финансовия министър, които сега ще даваме на съд, се отнема възможността на партия като Атака да съществува нормално. Клубове по страната, апарат, вестник, напоследък и телевизия - всичко това издържам със субсидията, поясни лидерът на партията. Нези сладкопойни чучулиги, които чуруликат сега от сутрешен блок на сутрешен блок, много добре знаят това - партийната централа издържа клубове, оборудвани добре, с компютри. 50 000 лв е тримесечната субсидия, която върви с един депутат.

Този който ги подкупва, е Цветан Цветанов и неговият лидер Бойко Борисов. Те се клеха, че няма да ми вземат депутати, а по подъл начин са привлекли тези отцепници. Целите са им да спрат вестникът, телевизията, за да не може да казвам нещата, които говоря.

Заеме ли някой критична позиция по отношение на правителството, веднага се прилага този модел. Цветанов признал това на Сидеров, когато напуснали първите депутати от РЗС. Много лесно разбиха групата, като им дръпнаха депутатите със субсидията. Един от разговорите станал при самия Цветанов в МВР, каза Сидеров, но добави, че Цветанов сигурно щял да отрече.

Сидеров обяви, че е застрашен от министъра на вътрешните работи; викали депутати от останалите в групата, извивали им ръцете и ги тормозели. Идеята била да се направи следствие, в което да скалъпят на Сидеров обвинение в подбуждане на етническа омраза. ГЕРБ действат като БСП, защо свалихме от власт Тройната коалиция, риторично се запита Сидеров и отчете подкрепата си за ГЕРБ като сериозна грешка.

Атака без Волен Сидеров е стара мечта в главите на мозъчния щаб на ГЕРБ, както и на отцепниците. Ако това стане, трябва да е със съдействието на НС и председателя му, както и с промяна на някои текстове, каза Сидеров, но напомни, че в ЦИК той представлява партията.

Очевидно съм много опасен за управляващите, та отделят толкова ресурс за отстраняването ми; по-добре да го вложат в управлението на страната, препоръча Сидеров. Изборът на депутати в следващото НС трябва да става с проверки и с обществена преценка от гражданите, предложи той, но добави, че знае как се променя човек, щом стъпи на червения килим.

Държането на депутати с договори било идея на Валери Симеонов, поясни още той.

Аз съм публична личност заради политическите си идеи, а не заради семейни или лични, обясни Сидеров. Когато съпругата и доведения ми син са искали да ми помагат, няма как да не ги включа, но стане ли това политическа интрига, не е редно.

Стара, изтъркана дъвка е, че Атака и ДПС са скачени съдове, добави Сидеров и каза, че никога не е налагал решения на ПГ и не е влияел върху никого.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 7807 |20.12.2011 В. Сидеров: Борисов и Цветанов са политически бракониери; Я. Янев - болонка . 70| 9212 |27.11.2011 Волен Сидеров: Ще съдя до дупка Гергов и Би Ти Ви . 68| 6977 |26.10.2011 Цв. Цветанов: Гражданите уволняват и назначават политиците . 71| 7759 |29.09.2011 В. Сидеров: Да се върне смъртното наказание и да се разрушат циганските гета!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads