Реклама / Ads
13| 4738 |20.08.2019 НОВИНИ

Лидерът на ”Атака”: Симеонов и Каракачанов ще извиват ръцете на Борисов под диктовката на Цветанов

.
Волен Сидеров Източник: БГНЕС
Аз съм против сътрудничество с ВМРО и НФСБ на тези местни избори. Красимир Каракачанов и Валери Симеонов постъпиха по подъл начин. Те може да си сътрудничат, но аз подозирам игра. Те ще бъдат подпомогнати от Цветан Цветанов. Това каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по НТВ.
 

Симеонов се е изказал революционно за разграничаване от ГЕРБ. Това е станало след среща между Симеонов и Цветанов на Жеравна. След тази среща Симеонов излезе с информация, че тази есен ще преразгледа сътрудничеството си с ГЕРБ. Значи тези две партии- ВМРО и НФСБ извиват ръцете. Имам данни, че тези две партии ще бъдат подкрепени от структури на Цветанов. Има скърцане в структури на ГЕРБ -  в Русе, в Добрич. Това ще се използва от Цветанов и той неофициално ще ги насочва към гласуване в полза на НФСБ и ВМРО.

 

Те не смятат, че трябва се крият. Всяка година ходят на събора да се снимат. Симеонов и Цветанов бяха много близки. Симеонов не веднъж е посочвал, че Цветанов трябва да е премиер. Той твърдеше, че трябва да има коалиция между ГЕРБ и патриотите, но Борисов да не е премиер.

 

Сега нещата излизат наяве. Каракачанов си мълчи, значи се съгласява със Симеонов. Те ще извиват ръцете на Борисов, да искат някакви неща, да търгуват и да търсят някакъв друг вариант с ГЕРБ. Аз нямам свръхпретенции. Не променям и условията на договорката ни.  Трябва да си довършим мандата и да направим пенсиите 300 лв.

 

В периода на ОП, коалиция създадена от мен, изместихме ДПС от третата позиция в парламента. Сега това не е така. ДПС са дали банкет, когато мен ме изключиха. Не е изключен вариант да се кандидатирам за кмет на София. Няма яснота кой ще се явява от големите партии. Това е ключово място. Няма да играя подли и коварни игри, както го замислят Симеонов, Каракачанови  Цветанов. Не съм чула Мая Манолова да е заявила своята кандидатура. Скокове в различни посоки  да подкрепяме опоненти на ГЕРБ не е невъзможно.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 11192 |18.08.2019 Валери Симеонов: Късаме с ГЕРБ, ако жертват националните интереси, за да пълнят гушите на лобита . 19| 5785 |17.08.2019 Първан Симеонов: Нашата общност губи енергия и жизнени сили . 13| 7136 |13.08.2019 Лидeрът нa ”Aтaкa” Волен Сидеров изригнa cрeщу Kаракачанов и Симеонов . 1| 4072 |12.08.2019 Симеоновград на протест заради режим на водата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads