Реклама / Ads
5| 5336 |30.10.2017 ПОЛИТИКА

Цветан Цветанов си премери индекса на корупцията с БСП и определи социалистите като дива опозиция

.
Страната днес е стабилна, управлява се добре, изпълняваме поети ангажименти, вече има промени и реформи, имаме икономически растеж.
 
Това обяви в студиото на Би Ти Ви Цветан Цветанов. Според него, конгресът на БСП е имал задача да неутрализира вътрешната опозиция и не е бил насочен срещу ГЕРБ.

"Цялата концентрация беше върху НДК, председателството не е само в НДК. Няма разследване на ОЛАФ за нередности при строителството на магистрали у нас, има проверка. Това не означава ,че има нарушение. Ние дойдохме на власт през 2009 година и успяхме да установим доверие с Европейската комисия", каза още Цветанов.

Той определи опозицията като "Дива", защото не дава конструктивни предложения. Той бе категоричен, че в парламента трябва да се води спор и обяви ,че са готови да обсъждат вот на недоверие. Според него, нивата на корупция по време на управленията на БСП са много по-високи, отколкото при управлението на ГЕРБ. Базата му за сравнение бе 2008 година при Тройната коалиция и 2014 година, когато бе създаден кабинета "Борисов-2".

Цветанов видя в загубите на ПЕС на европейските избори пръста на Сергей Станишев като лидер на европейските социалисти и посочи ,че в цяла Европа неговите кандидати губят.

Той обяви ,че ще има заседание на парламентарната група на ГЕРБ по сигнал за корупция срещу Николай Петров, министър на здравеопазването. "Прокуратурата се е произнесла за отказ за образуване на производство ,това е органът, който има право да решава. Ние не сме разследваща полиция", обяви още Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 8824 |27.10.2017 Борисов уволнява в САЩ за наводнения, но не смее да пипне Цветанов и Николов . 13| 10863 |27.10.2017 Проф. Христомир Брънзов от НИХМ изобличи Цветан Цветанов в лъжа за жълтия код . 0| 4834 |26.10.2017 Цветан Цветанов: Отказът на пилотите да летят, не е с умисъл

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads