Реклама / Ads
0| 3969 |31.03.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 1 април

.
Президентът Първанов прави консултации за съставяне на ЦИК за избор евродепутати; заседава НС; работниците от „Кремиковци” излизат на протестно шествие.
 


В 10.00 часа президентът Георги Първанов ще проведе консултации за съставяне на Централната избирателна комисия за избиране на членове на Европейския парламент.

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

В 9.00 часа на площад „Александър Невски” ще започне протестно шествие на работниците от „Кремиковци”.

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Фидел Беев. В 9.00 часа ще съдът ще произнесе присъда по делото срещу бившия следовател Христо Станчев.

В 9.30 часа участниците в семинара „Правата на хората с увреждания и на хората с ограничена подвижност при пътувания с въздушен транспорт” ще посетят Летище София и Авиационния учебен център, за да се запознаят с оборудването и условията за обслужване на пътници с увреждания и с ограничена мобилност.

В 11.00 часа в Южното фоайе на Народното събрание ще бъде открита изложбата „С приятел до теб”, част от Националната информационна кампания за рака на гърдата.

В 11.00 часа в зала „Огледална” на Народното събрание ще се проведе втората среща на десните формации, която се провежда по предложение на Движение „Напред”.

В 11.00 часа в сградата на МВР Министърът на вътрешните работи Михаил Миков и ректорът на УНСС проф. Борислав Борисов ще подпишат рамково споразумение за двустранно сътрудничество в следващите пет години.

В 11.00 часа в зала 10 на НДК ще се проведе Национална среща на тема „Новите отговорности на органите по закрила на детето и представяне на добри практики”, организирана от МТСП.

В 12.00 часа пред Държавен фонд „Земеделие” ще се проведе протест на млекопроизводители от страната за субсидиите за литър мляко.

В 12.30 часа в резиденция „Бояна” ще се проведе пресконференция след заседание на Международният борд на Института за европейски отношения, който е в България по покана на Сергей Станишев.

В 14.00 часа в Учебно-информационния център към Националния институт на правосъдието - зала 42 ще се проведе международна конференция на тема „Медиация и правораздаване”.

В 9.00 часа в столичния район „Надежда” ще се започне Ден на отворените врати на администрацията за ученици от училища в района.

От 10.00 ч в Информационния център на ЕС 9 ще започне общоевропейска инициатива „Пролет в Европа” за стимулиране на дискусиите в училищата по свързани с ЕС теми.

В 11.00 часа в аулата на ВМА ще се проведе брифинг в рамките на обучението „Диагноза и профилактика на затлъстяването и захарния диабет сред учениците”.

В 11.00 часа в централата на ПП ГЕРБ ще се проведе пресконференция.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Български зъболекарски съюз по повод Месец на оралната хигиена и профилактика.

В 11.00 часа в офиса на ПРОФОН ще се проведе среща на изпълнителния директор Марияна Лазарова с представители на медиите.

В 9.00 часа в Софийския университет „Св. Климент Охридски” ще се проведе работен семинар с международно участие по проект SISTER.

В 10.00 часа в Музея на съобщенията на ул. „Гурко” 6 Държавната агенция за информационни технологии и съобщения ще обяви пускането в употреба на илюстрован пощенски плик със специален печат на тема „Великден 2009”.

В 12.00 часа в залата на Националното музикално училище „Любомир Пипков” в столицата ще представят традиционната първоаприлска изложба на карикатури и шаржове. Изложбата е с подкрепата на депутати от БНД.

В 19.30 часа Кметът на София Бойко Борисов и главният изпълнителен директор на Пощенска банка Антъни Хасиотис ще запалят новото художествено осветление на сградата на Столичната библиотека на пл. „Славейков”.

В 19.00 часа в 65 аудитория на Ректората на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе семинар дискусия на тема: „Горите, техните възможности, проблеми и нашата роля за разрешаването им”.

В 19.00 часа в Сатиричния театър „Алеко Константинов” ще се играе 35-то издание на „Златният кос” с участието на 27 актьора. Съвместната продукция е на БНР, програма „Христо Ботев”, редакция „Хумор, сатира и забава” и Сатиричния театър „Алеко Константинов”.

В 10.00 часа в зала 2 на Пловдивския окръжен съд ще се гледа дело за контрабанда на цигари на обща стойност 1 810 750 лв.

В 10.30 часа в зала „Пресклуб” на Международния панаир в Пловдив ще се проведе пресконференция за старта на Международната изложба „Природа, Лов, Риболов” 2009.

В 16.00 часа във фоайето на Народната библиотека „Иван Вазов” в Пловдив ще открият изложба на наградените в конкурса „Да се обичаме разумно”.

В 10.00 часа в Русенския университет „Ангел Кънчев” ще започне форумът за студентски стаж и кариера „Кариери 2009 – добра кариера, добър живот”.

В 9.00 часа в зала 8 на Дома на хумора и сатирата ще започне непрекъсната целодневна прожекция на българския игрален филм „Хитър Петър”. От 10.00 ч. до паметника на Хитър Петър пред Дома на хумора ще се проведе първоаприлски избор на нов Хитър Петър. Домът на хумора и сатирата ще отбележи 37-я си рожден ден с изложбата „Евросапиенс”, която ще бъде представена в Европейския парламент в Брюксел в 17.00 ч.

В 11.00 часа в стая 114 на общинска администрация ще бъде обявен победителя в конкурса за лого на Фестивала на горнооряховския суджук.

В 11.30 часа министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров и кметът на община Каварна Цонко Цонев ще направят първа копка на инфраструктурен обект за подобряване на инфраструктурата на питейни и отпадъчни води.

В 12.00 часа във фоайето на община Видин ще се проведе благотворителен търг на карикатура на видински политик.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4249 |30.03.2009 Предстоящо на 31 март . 0| 4704 |29.03.2009 Предстоящо на 30 март . 0| 4243 |25.03.2009 Предстоящо на 25 март . 0| 4400 |23.03.2009 Предстоящо на 24 март

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads