Реклама / Ads
0| 4131 |09.06.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 10 юни

.
Премиерът Станишев прави отчет за изпълнението на правителствената програма; заседава НС; Софийски градски съд гледа делото „Топлофикация”.
 

Президентът Георги Първанов ще участва в национален форум за развитието на планинските райони в България.

В 11.00 часа в Гранитната зала на Министерски съвет премиерът Сергей Станишев ще направи отчет за изпълнението на правителствената програма.

От 10.00 ч. в зала „ Концертна” на Военния клуб, ще се проведе четвъртото заседание на Комитета по наблюдение на Националната стратегическа референтна рамка.

В 9.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото „Топлофикация”.

В 12.00 часа зам.-кметът по образованието на столицата Йорданка Фандъкова ще открие ремонтиран басейн в 1 СОУ в София.

В 9.30 часа в големия салон на БАН ще се проведе работна среща на тема: „Комерсиализацията на изследователските резултати - продукти на интелектуална собственост”.

В 10.30 часа в пресклуба на БТА ще се проведе дискусия на тема: „България между два избора”.

В 11.00 часа в зала 11 в централата на КНСБ ще бъде дадена пресконференция за планиран протест.

В 11:00 часа в Централната избирателна комисия зам.-председателите на НДСВ Марина Дикова, проф. Огнян Герджиков и Минчо Спасов и председателят на Централния предизборен щаб на НДСВ Мария Дивизиева ще внесат документите за регистрация на партията за участие в изборите за национален парламент.

В 13.00 часа в пресклуба на БТА Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи ще представи кампания за пътна безопасност "Шофирай разумно, спазвай правилата!"

В 14.00 часа в пресклуба на БТА Тауърком България ще даде пресконференция за представяне на идеите си за изграждане на двете цифрови мрежи, които ще разпространяват радио- и телевизионен сигнал на първия етап от цифровизацията на ефира в България.

В 15.00 часа в хотел „Легенди” ще се проведе пресконференция по повод обучение на тема: „Механизми за управление движението на делата и намаляване на забавянията” в изпълнение на проект „Консултативен форум на районните съдилища” по подприоритет 1.5 „Прозрачна и ефективна съдебна система”.

В хотел „Шератон” ще се проведе седмият Световен симпозиум за географските означения, организиран съвместно от Световната организация за интелектуална собственост (СОИС) и Патентно ведомство на Република България.

В 10.00 часа министърът на отбраната Николай Цонев ще се срещне с военнослужещи от Втора лека пехотна бригада в гр. Стара Загора. В 12.00 часа Цонев ще открие паметна плоча, посветена на създателите на „Велик е нашият войник” и общежитие за военнослужещите от 61-а механизирана бригада в Казанлък

В 14.30 часа министърът на правосъдието Миглена Тачева ще открие новия следствен арест в Пловдив.

В 19.00 часа в храм „Св. Рождество Богородично” в Поморие ще започне Международен фестивал на православната музика „Света Богородица – Достойно есть“, който ще продължи до 14 юни.

В 11.00 часа в х-л „Домейн” Пещера ще се проведе пресконференция с участието на кмета Стелиян Варсанов. На нея ще бъдат представени резултати от спечелен проект по ОП „Околна среда” и информация за строежа на пречиствателна станция и канализация.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3978 |08.06.2009 Предстоящо на 9 юни . 0| 4120 |07.06.2009 Предстоящо на 8 юни . 0| 4139 |04.06.2009 Предстоящо на 5 юни . 0| 4333 |03.06.2009 Предстоящо на 4 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads