Реклама / Ads
0| 4688 |03.09.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 4 септември

.
Заседава НС; председателят на НС на БСП Сергей Станишев започва поредица от срещи с партийния актив; олимпийският шампион Боян Радев прави дарение на Националния исторически музей.
 

Президентът Георги Първанов ще присъства на зенитния полигон „Шабла” на деня за високопоставени гости на тактическото учение с бойни стрелби на Военновъздушните сили. На събитието ще присъства и министъра на отбраната Николай Младенов.

В 9.00 часа започва редовното пленарно заседание на Народното събрание.

В 10.00 часа в зала 3 на НДК министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще се срещне с частнопрактикуващите ветеринарни лекари, членове на Българския ветеринарен съюз.

В 12.00 часа в Министерството на образованието, младежта и науката министър Йорданка Фандъкова ще връчи договорите за 21 спечелени проекта по ОП „Развитие на човешките ресурси” по програмата „Подкрепа за развитието на докторанти, постдокторанти, специализанти и млади учени”.

В 13.00 часа в заседателната зала на Министерство на правосъдието заместник-министрите на правосъдието Даниела Машева и Жанета Петрова ще представят проект по Оперативна програма „Административен капацитет” (ОПАК) „Укрепване на капацитета на специализираната администрация на министъра на правосъдието за изпълнение на правомощията му по Закона за съдебната власт, на държавните съдебни изпълнители и на съдиите по вписванията”.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на кмета на Община Белоградчик за предстоящ концерт на рок група „Сънрайз”.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на НПО "Единение - Д.Е.Н." на тема: „Новите български документи за самоличност- удобни за фалшификаторите. Чии интереси наложиха отхвърлянето на уникалната българска технология, спираща ДДС- измамите и фалшифицирането на личните документи и стоки, приложена на места у нас и в страни от Европейския съюз? Ролята на Сергей Станишев и Азер Меликов.”

Първият Панаир на обучението по социални умения
, организиран от Англо-Американско училище в София, ще се проведе от 9 часа в сградата на училището.

Известният български спортист, олимпийският шампион Боян Радев прави поредното дарение
на Националния исторически музей. Дарението ще бъде представено на пресконференция от 11.30 ч. В НИМ.

Председателят на НС на БСП Сергей Станишев започва поредица от срещи с партийния актив, представителите на БСП в местната власт и младежките структури на партията в страната. На срещите ще бъдат обсъждани резултатите от провелите се в страната избори, обновлението на БСП и поведението на левицата в опозиция. От 17.30 часа Сергей Станишев ще се срещне със социалисти от ловешка област в зала „Преслав” в Ловеч.

В 16.00 часа на площада в центъра на града ще се проведе кулинарно състезание между кметовете на Каварна, Видин и Дряново в рамките на Мидения и рибен фест.

В 20.00 часа на площада в центъра на града на официална церемония Община Каварна ще получи Почетното знаме на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

В 10.00 часа в Карнобат ще отворят публично офертите за ветроенергийния парк в Карнобат.

В 20.00 часа в Амфитеатър „Скален комплекс Белоградчишки скали” ще се проведе конкурс „Мис Белоградчишки скали”.

В 9.00 часа в „Гранд Хотел Варна” ще се проведе Вторият летен Университет на младежката организация на ПП ГЕРБ.

Продължават общобългарските чествания по повод 165 години от рождението на Капитан Петко Войвода във Варна
. От 9.00 часа ще се състои Трети фолклорен фестивал „Песни за Капитан Петко Войвода” в Дом „Тракия

В 13.00 часа на пристанището в Царево ще започне детско-юношеската ветроходна регата „Съединение”, посветена на годишнината от Илинденско-Преображенското въстание и присъединяването на територията на община Царево към пределите на България през 1913 г.

Спасяване на „бедстващи” алпинисти ще демонстрират ученици от варненски училища
. Проявата е част от проекта „Помогни на своя град”, финансиран от община Варна, който се изпълнява от сдружение „Спелео клуб” в партньорство с Асоциацията на българите по света. Демонстрацията ще се проведе от 11,30 часа на Петрич кале край Разделна.

Министърът на външните работи Румяна Желева ще участва в неформалната среща на министрите на външните работи на държавите-членки на Европейския съюз от типа „Гимних”. Срещата е организирана от Шведското председателство и ще се проведе в Стокхолм.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3900 |02.09.2009 Предстоящо на 3 септември . 0| 4247 |01.09.2009 Предстоящо на 2 септември . 0| 3906 |31.08.2009 Предстоящо на 1 септември . 0| 3971 |30.08.2009 Предстоящо на 31 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads