Реклама / Ads
0| 4052 |10.03.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 11 март

.
Срещат се министрите на отбраната на страните от ЮИЕ; провежда се 14-ото редовно заседание на Мониторинговия комитет за наблюдение по програма САПАРД; представят рисунки на тема "Аз, моят град и морето".
 

Продължава работното посещение на президента Георги Първанов в Република Азербайджан. В делегацията, придружаваща президента Георги Първанов, са министърът на благоустройството и регионалното развитие Асен Гагаузов, председателят на Комисията по земеделието и горите в НС Васил Калинов, заместник-министърът на външните работи Евгения Колданова, секретари на президента.
Работното посещение е до 12 март.

В рамките на българското председателство на Процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа ще се състои Среща на министрите на отбраната на страните от региона в Националния дворец на културата в София. Темата на форума е „Отбранителната политика – за сигурност, сътрудничество и развитие на Югоизточна Европа”. Срещата се провежда в рамките на българското председателство на Процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа /ПСЮИЕ/. Приветствие към участниците във форума ще произнесат министър-председателят на Република България Сергей Станишев и министърът на отбраната Веселин Близнаков.

Ще се проведе 14-ото редовно заседание на Мониторинговия комитет за наблюдение по програма САПАРД. От 12.30 часа ще се проведе пресконференция в зала 400 на МЗП. В нея ще участват зам.-министърът на земеделието и продоволствието инж. Димитър Пейчев, зам.-министърът на финансите Димитър Ивановски, изпълнителният директор на ДФ „Земеделие” – Агенция САПАРД инж. Димитър Тадаръков и представителите на ЕК.

От 11:30 ч. в централата на партията на бул. “Витоша” 18 ще се проведе пресконференция на ръководството на ДСБ.

От 13:30 часа в Централата на БСП на „Позитано”20 ще се проведе пресконференция след редовно заседание на ИБ на ВС на БСП.

Съвместна пресконференция на Сметната палата на Република България и Омбудсмана на Република България ще се проведе ще се проведе в сградата на Сметната палата на ул. “Екзарх Йосиф” № 37. На пресконференцията ще бъдат представени резултати от извършения одит за оценка на дейността на Омбудсмана на Република България за периода от 01.01.2007 г. до 30.06.2007 г. Ще участват проф. Валери Димитров, председател на Сметната палата, и Омбудсманът на Република България Гиньо Ганев.

Кметът на София Бойко Борисов ще открие форума на Националната занаятчийска камара в 11ч. в зала „Мусала” на хотел „Хилтън”.

От 12,00 часа ще се проведе пресконференция на ръководството на сдружение „Кандидат-студентска борса” за предстоящото 14-то издание на борсата.

Конференция “Инфраструктурни проекти – България’ 2008” (Екология и пътища) ще се проведе в хотел „Шератон”. Откриването е от 9,30 часа.

Министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще се срещне с началниците на Регионалните инспекторати по образование. Срещата ще се проведе от 14.00 часа в Конферентен център МОН.

Арбилис организира пресконференция на Националната кардиологична болница по повод пристигането на световноизвестния детски кардиохирург проф. д-р Герардус Бенинк, ръководител на клиниката по Детска сърдечна хирургия в гр. Кьолн, Германия. Пресконференцията е от 11.00. ч., в голямата зала на Националната кардиологична болница (ет. 2, ново крило), София, ул. „Коньовица” 65.

От 18 часа в фоайето на Бургаския свободен университет Ротари клуб Бургас Пиргос и Общински детски комплекс ще обяват резултатите от традиционния конкурс за детска рисунка "Аз, моят град и морето".

В 11 ч. отец Яцек Вуйчик, енорийски свещеник в католическа енория "Непорочно зачатие на Дева Мария", организира среща в църквата "Св. Архангел" - бул. "Княз Борис I" № 80. Темата е католическите великденски празници и други новини около църквата.

Кметът на Ямбол инж. Георги Славов ще разговаря с Генералния консул на Украйна във Варна Володимир Пасичник. Срещата е по искане на консула и има протоколен характер.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3732 |09.03.2008 Предстоящо на 10 март . 0| 4486 |06.03.2008 Предстоящо на 7 март . 0| 4770 |05.03.2008 Предстоящо на 6 март . 0| 5455 |04.03.2008 Предстоящо на 5 март

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads