Реклама / Ads
0| 3866 |12.03.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 13 март

.
Заседават НС; СОС; започват дни на кандидат-студента; представян програма за изграждане на пречиствателни станции по Черноморието; организират информационна кампания “Дар за живот”, посветена на донорството.
 
Премиерът Сергей Станишев заминава за Брюксел за участие в заседанието на Европейския съвет под ротационното председателство на Словения.

От 9.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

В 9.00 часа в хотел „Шератон” министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще открие ІХ национална конференция по електронно управление.

Oт 14.00 часа в МОН министър Даниел Вълчев ще се срещне с представители на Националното сдружение на общините в Република България.

Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще посети Центърa за специализирана работа с деца с аутизъм в София. Тържеството по случай първата годишнина от създаването на центъра е от 12:00 часа.

На работна срещи във Варна министър Джевдет Чакъров ще представи програмата на МОСВ за изграждане на пречиствателни станции по цялото Черноморие. Срещата ще се проведе от 11,00 часа в залата на общината.

От 10.00 часа Столичният общински съвет ще проведе заседание.

Брифинг за танко-огневите точки, разположени на южната ни граница ще се проведе утре от 11. 00 часа в Централния военен клуб

Oт 12.00 часа в Централата на КТ “Подкрепа” ще се проведе пресконференция.

Ректорът на СУ проф. дин Иван Илчев ще открие започващите Дни на кандидат-студента. В 11.00 часа в Зала 1 с премиера на книгите “От родина към отечество” от Шломо Шеалтиел и “Опыт беды и выживания: Судьба евреев Болгарии в годы Второй мировой войны” от Лариса Дубова и Георгий Чернявский тържествено ще се отбележи 65-годишнината от спасяването на българските евреи. В 16.00 часа в Аулата започва Националната университетска среща на тема: “Изграждане на модерно учебно съдържание в партньорство на образование и бизнес”.

От 16.30 ч. по покана на изпълнителния директор на ДФ ”Земеделие” Димитър Тадаръков в сградата на фонда ще се проведе втората част от заседанието на парламентарната комисия по земеделие и гори. Членовете на Комисията ще бъдат запознати с приключилото субсидиране на засетите площи и изплащането на субсидиите по схемата за единно плащане на площ, чрез системата ИСАК.

По повод Световния ден на бъбрека, който тази година ще бъде отбелязан на 13 март, Българският Червен кръст, Българският съюз на бъбречно трансплантираните и Фондацията на пациентите с хронична бъбречна недостатъчност и хемодиализираните в България организират информационна кампания “Дар за живот”, посветена на донорството на органи, тъкани и клетки. Кампанията ще бъде открита в 11 ч. пред централата на организацията.

От 18.30 в клуб „Библиотеката” ще се проведе третата официална работна среща на Софийския клуб към ПП „Зелена България” – Българските зелени. Основните теми на дискусиите ще бъдат междублокови пространства, зелени площи и трафика по улиците . На срещата ще присъстват ръководството на партията, експерти-еколози, журналисти, членове и симпатизанти.

Международна работна среща на тема „Българските галерии през 21 в. – дигитализация & онлайн достъп” се провежда в Националната художествена галерия.

Преподавателят във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ „Св. Климент Охридски” доц. д-р Владимир Симеонов ще представи своята нова книга „Пресжурналистика”. Книгата ще бъде представена от доцента, Любен Дилов-син и доц. Георги Лозанов на 13 март 2008 г. от 18:00 часа в клуб „Библиотеката”.

Ще се проведе първото заседание на Съвместния комитет за наблюдение на програмата за трансгранично сътрудничество между Република България и Република Македония за периода 2007 – 2013 година.
От българска страна в официалното откриване ще участва зам.- министърът на регионалното развитие и благоустройството Искра Михайлова, от македонска Сенат Одзоски, зам.- министър на местното самоуправление на Република Македония, както и Натали Верскелде представител на Главна дирекция “Регионална политика” на Европейската комисия.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3892 |11.03.2008 Предстоящо на 12 март . 0| 4053 |10.03.2008 Предстоящо на 11 март . 0| 3732 |09.03.2008 Предстоящо на 10 март . 0| 4486 |06.03.2008 Предстоящо на 7 март

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads