Реклама / Ads
0| 3810 |14.07.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 15 юли

.
В НС провеждат Председателски съвет; правят заключителна среща във връзка с инициираната от организацията кампания срещу купуването на гласове; КНСБ отправяи своите предложения и очаквания от депутатите в 41-то НС за конкретни законодателни инициативи.
 

От 10 часа ще се проведе Председателски съвет в парламента, а от 11 часа ще заседава Временната комисия за изработването на правилника на 41-ото Народно събрание.

От 08.00 часа в Софийския университет ще се проведе писмен изпит по журналистика.

Ръководството на Съюза за стопанска инициатива организира заключителна среща във връзка с инициираната от организацията кампания срещу купуването на гласове.

Яне Янев и юридическият екип на „Ред, законност и справедливост” ще дадат пресконференция на тема „Корупция, нарушения на закона и реална опасност за собствеността на гражданите заради далавери в Агенцията по вписванията” от 13.00 часа в пресклуба на ул. „Раковски” 108.

На пресконференция от 09.30 ч. в централата на Конфедерацията на независимите синдикати в България ръководството на КНСБ ще отправи своите предложения и очаквания от депутатите в 41-то Народно събрание за конкретни законодателни инициативи.

Пресконференция по повод старта на проект „Подкрепа за междурегионално сътрудничество и обмен на най-добри практики между София и Атина
в областта на туризма” ще открие Минко Герджиков – зам.-кмет на Столична община. Откриването е от 11:00 часа в Официална зала на Столична община.

ДКЕВР ще проведе открито заседание за разглеждане на доклад относно издаване на лицензия на "Хаос Инвест" ЕАД. Заседанието ще започне от 10.00 ч. в сградата на комисията.

Институтът за пазарна икономика ще даде пресконференция за представяне на най-новото си изследване „Местни условия за правене на бизнес”. След края на пресконференцията ще се проведе кръгла маса, на която ще се обсъдят проблемите и възможностите пред местните власти в процеса на децентрализация в страната.

От 18 часа в зала „Гигантски кристали” на Националния музей „Земята и хората” ще бъде изнесена лекция от Хира Ратан Манек , която популяризира неговият метод за използването на слънчевата светлина за лечение и като енергиен източник.

Екипът на проект „Повишаване на знанията и уменията за качествена и ефективна комуникация при разкриване на информация пред държавните регулаторни органи и инвестиционната общност” ще даде пресконференция
от 14,00 ч. в залата на р-т „При орлите”, Министерство на транспорта.

Тържествено връчване на националната литературна награда „Георги Джагаров” ще се състои в Столична библиотека от 13.00 часа.

От 10 ч. в София прес ще се състои пресконференция - Открит форум в БСП с участието на членове на Националния съвет и Софийския градски съвет на БСП. Темата е „БСП – резултатите от изборите и бъдещето на партията”.

От 11.00 часа в София прес ще се проведе Кръгла маса на Института за социални ценности и структури „Иван Хаджийски“. Тема: След парламентарните избори: Избирателят очаква нов етап в развитието на страната. В кръглата маса с водещ проф. Петър – Емил Митев ще участват социолози, политолози, психолози, социолингвисти, журналисти.

Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова и екипът й ще дадат пресконференция за изпълнение на бюджета на МТСП за първото шестмесечие на 2009 г. Пресконференцията ще се проведе в 10:30 часа, в зала 2 на МТСП.

От 11:00 часа в пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция по повод втората световна среща на млади лидери за Обединените Нации в София. В пресконференцията ще вземат участие организаторите на конференцията, фондация СОФИМОН и международния екип на конференцията.

От 16:30 в сградата на Българската търговско-промишлена палата ще се проведе среща на Евроклуба при БТПП по случай поемането на председателството на Съвета на Европейския съюз от Кралство Швеция от 1 юли 2009 г.

От 10:00 ч. на сцена «17» в Министерството на културата Микеле Виола, координатор на Международната награда «ПроАрте», ще представи идеите и целите на наградата, както и възможностите за кандидатстване на български граждани.

От 10:00 ч. в Банкя ще се състои Света литургия в църквата „Св. Мчци Кирик и Юлита”, по повод храмовия празник на църквата. По повод празника на минералната вода и обявяването на Банкя за град от 16:00ч. до 18:00ч. ще има откриване на културни, спортни и други обекти.

Официалното откриване на изложбата „Дарвин сега” ще се състои от 17.00 часа в Балабановата къща.

От 14,00 ч. в Зала 2 на община Стара Загора се организира пресконференция на тема „Сметосъбирането и сметоизвозването на община Стара Загора след 16 юли”.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3693 |13.07.2009 Предстоящо на 14 юли . 0| 3856 |12.07.2009 Предстоящо на 13 юли . 0| 4037 |09.07.2009 Предстоящо на 10 юли . 0| 3764 |08.07.2009 Предстоящо на 9 юли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads