Реклама / Ads
0| 4245 |16.06.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 17 юни

.
Президентът Първанов участва в работен обяд с посланиците на страните-членки и страните-кандидатки за членство в ЕС; заседава МС; Софийски градски съд гледа делото САПАРД.
 

В 12.00 часа в резиденция „Лозенец” президентът Георги Първанов ще участва в работен обяд с посланиците на страните-членки и страните-кандидатки за членство в Европейския съюз. Срещата е традиционна и е по покана на чешкия посланик у нас Мартин Клепетко като представител на страната, председателстваща ЕС в момента.

В 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

Пресконференция за изпълнението на дейности по проект „Изграждане на ефективен капацитет за прилагане на джендър мейнстрийминг подхода”
организира Министерството на труда и социалната политика от 10:00 часа.

Зам.-кметът на Столична община Александър Цветков ще инспектира изпълнението на програмата за ремонт на мостови съоръжения на територията на общината. Инспекцията ще започне в 13.00 ч. от моста, свързващ гара Искър и кв. Бусманци.

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото САПАРД.

От 12.00 часа в зала „Мусала-2”- хотел „Хилтън” ще се състои официалното представяне на „Национална компания индустриални зони” ЕАД пред българската и международна общественост и журналисти.

От 10.00 ч. в хотел „Шератон” ще се проведе срещата между ръководството и икономическия екип на ПП ГЕРБ и Управителния съвет и членовете на Конфедерацията на индустриалците и работодателите.

В пресцентъра на Софияпрес от 11.00 часа ще се проведе пресконференция на Конфедерация на обществени организации за социална защита на пенсионерите в България на тема: „Предизборните платформи – грижа или геноцид на пенсионерите.”

В 13.40 ч. в сградата на Руския културно-информационен център в София ще се проведе руско-българска кръгла маса на тема „За новата архитектура на европейската сигурност”. Организатори на проявата са Международният обществен фонд „Руски фонд за мир” (Русия) и Национално Движение Русофили (България).

В 11.00 часа в Центъра за култура и дебат „Червената къща” ще се проведе дебат на тема: „Икономически и финансови перспективи пред България в период на криза” с участието на Владислав Горанов (ГЕБР), Драгомир Стойнев (БСП), Румен Пехливанов (ДПС), Валентин Стойнев (Синята Коалиция), Юлиян Белчев (НДСВ), и на експертите Георги Ангелов (старши икономист в институт “Отворено общество”) и Руслан Стефанов (експерт в Център за изследване на демокрацията).

Дискусионен семинар за състоянието на преките чуждестранни инвестиции в Югоизточна Европа организира Икономическият институт на БАН.


От 09:00 ч. ще се проведе Международна научна конференция на тема: „Балканите – център на древно и съвременно генетично разнообразие”. Организатори са Лесотехническият университет и Института за гората – БАН. Поканени са институти от балканските страни и ЕС. Събитието ще се проведе в конферентната зала на Парк-хотел Москва.

Меркатор България организира бизнес закуска на тема: „Стратегически и инвестиционни планове на компанията в България” от 10:30 часа в Гранд хотел София.

Сдружение „Българска отбранителна индустрия” организира конференция, на която ще бъдат разгледани въпросите за екипирането на нашите мисии в чужбина.

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков ще открие полицейски участък и учебен център в Рибарица от 11.00 часа.

От 10.00 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и журналисти ще посетят изграждането на обект - Пречиствателната станция за питейни води, гр. Сливен.

В Международния дом на учените „Ф.Ж..Кюри”, в курортен комплекс „Св.Св. Константин и Елена” ще се проведе международен енергиен форум.

От 13.00 ч. до 14.30 ч. в Гранд Хотел Варна, к.к. Свети Константин и Елена, ТЕЦ „Варна” и ЧЕЗ България ще дадат пресконференция, на която ще бъдат представени плановете на дружеството за изграждане на нов енергиен блок на площадката на ТЕЦ „Варна”.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3895 |15.06.2009 Предстоящо на 16 юни . 0| 3771 |14.06.2009 Предстоящо на 15 юни . 0| 3851 |11.06.2009 Предстоящо на 12 юни . 0| 4036 |10.06.2009 Предстоящо на 11 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads