Реклама / Ads
0| 3929 |20.01.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 21 януари

.
Лекарите от цялата страна провеждат национален протест; започва национална кампания за спасяване на АЕЦ “Козлодуй”; представят развитието на пазара на жилищни имоти.
 

 

Лекарите от цялата страна ще проведат Национален протест. Медиците в болничната помощ ще спрат работа от 8 до 9 часа. Първата смяна общопрактикуващи лекари ще прекъснат работния си процес от 10 до 11 часа, а втората смяна от 14 до 15 часа. В тези часове ще бъдат обслужвани единствено спешните и неотложни случаи.

Военноапелативният съд ще гледа делото за убийството на Ангел Димитров-Чората от 9 часа.

Председателят на групата на ЕНП-ЕД в Европейския парламент Жозеф Дол ще пристигне на посещение в България от 21 до 24 януари, година след присъединяването на страната в ЕС.Жозеф Дол ще прекоси България от София до Черно море и обратно, минавайки през Бургас, Сливен, Нова и Стара Загора. По време на визитата той ще бъде придружаван от председателката на българската делегация в групата на ЕНП-ЕД Румяна Желева. В понеделник Жозеф Дол ще присъства на номинирането и награждаването на Бойко Борисов, кмет на София и лидер на партия ГЕРБ, за политик на годината.

От 9.00 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Боян Тошев.

От 14,00 часа в Хотел Шератон, Зала Средец ще се проведе кратък брифинг и коктейл по повод подписване на споразумение за кредитна линия между Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) и УниКредит Булбанк. От страна на ЕБВР договорът ще бъде подписан от г-н Джеймс Хислоп, Директор на ЕБВР за България, а за УниКредит Булбанк споразумението ще подпишат г-н Левон Хампарцумян, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк и г-н Андреа Казини, главен оперативен директор УниКредит Булбанк.

Съюзът на Тракийските дружества в България и Асоциацията на българите в Украйна ще даде пресконференция от 11.00 часа в Национален пресклуб “София прес” на ул. Славянска 29, ет. 7. Темата на пресконференцията ще бъде: „Проблемите на българите в Украйна - Всеукраински център на българската култура“

Национална кампания за спасяване на АЕЦ “Козлодуй” започва Българският Атомен Форум и АЕЦ “Козлодуй” от 10.00 часа в зала № 9 на НДК. Целта на кампанията е намирането на решения за пускане на 3 и 4 блок на АЕЦ “Козлодуй”. На срещата ще присъства премиерът Сергей Станишев, който ще очертае държавната политика по отношение на съдбата на АЕЦ “Козлодуй”.

От 10.00 часа ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представено развитието на пазара на жилищни имоти през първата година след присъединяването на страната ни към Европейския съюз. Пресконференцията ще се проведе в БТА.

От 16, 00 часа в Софийския университет “Св. Климент Охридски” ще се проведе честване на 70-годишния юбилей на проф. д.пс.н. Любен Десев. От 19.00 часа в Аулата на университета университетският театър „@лма @лтер” представя постановката „Една голяма малка лудост”.

От 10,30 ч., министърът на вътрешните работи г-н Румен Петков ще направи първа копка на новата сграда на Първо районно полицейско управление - Перник. Очаква се на събитието да присъстват народните представители от Пернишка област, областният управител Иван Димитров, кметът на община Перник Росица Янакиева, кметовете на останалите населени места от региона, както и други гости.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3924 |17.01.2008 Предстоящо на 18 януари . 0| 3886 |16.01.2008 Предстоящо на 17 януари . 0| 3929 |15.01.2008 Предстоящо на 16 януари . 0| 4275 |14.01.2008 Предстоящо на 15 януари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads