Реклама / Ads
0| 3953 |16.03.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 17 март

.
Продължава посещението на президента Първанов в Литва и Чехия; премиерът Станишев се среща с президента на Европейската банка за възстановяване и развитие; организират мирен протест - шествие в памет на убитата студентка Радостина Евтимова; БСП е в Кюстендил, Атака - в Плевенско.
 

 

Продължава посещението на президента Георги Първанов в Литва и Чехия.

Премиерът Сергей Станишев ще се срещне с президента на Европейската банка за възстановяване и развитие.

В 13.00 часа в изложбената зала №6 на Интер – Експо Център ще започне Редовно Общо събрание на Национално сдружение на общините в Република България, на което ще присъства и премиерът Сергей Станишев.

В 10.15 часа в зала „Колегиум” на Министерството на финансите министър Пламен Орешарски и президентът на Европейската банка за възстановяване и развитие Томас Миров ще подпишат Меморандум за разбирателство между ЕБВР и правителството на Република България за дейности в сферата на устойчивата енергетика.

В 10.00 часа в Министерството на държавната администрация и административната реформа ще се проведе търг с явно наддаване за отдаване под наем на магазин към почивна база “Слънчев бряг” с площ 33.07 кв. м.

В 11.00 часа в зала 101 на МВнР министърът на външните работи Ивайло Калфин ще се срещне с посланиците на страните-членки на НАТО, акредитирани в София, както и посланиците на поканените за членство страни (Албания и Хърватия).

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Марио Николов за източване на средства по САПАРД.

В 9.30 часа в хотел „Кемпински хотел Зографски” ще започне международна конференция за информационна сигурност.

В 11.00 часа в сградата на ДКЕВР ще се проведе заседание на комисията.

В 11.00 часа в зала № 1 на Върховния административен съд ще се проведе заседание на Общото събрание на колегиите на ВАС.

В 10.00 часа в ритуалната зала на район „Нови Искър” ще бъдат представени инвестиционните дейности на „Софийска вода”.
В 18.00 часа в НБУ ще се проведе лекция на Иван Иванов - главен секретар на дружеството, пред майсторски бизнес клас, организирана от Българския форум на бизнес лидерите.

В 11.00 часа в Националния иновационен център в сградата на Държавната агенция за информационни технологии и съобщения ще се бъде представено развитието на мрежата от центрове за обществен достъп до интернет – иЦентрове.

В 11.00 часа в конферентната зала на ТП Гедеон Рихтер, Бизнес център ще се проведе дискусия на тема: “Репродуктивното здраве на българката: споделен опит от чужбина”.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще бъде дадена пресконференция на тема: „Решението на Европейския съд по църковния въпрос - митове и реалности”.

В 11.00 часа в Софийския университет посланикът на Ирландия Джефри Кийтинг ще дари ценно копие от „Евангелие от Дъроу”, датиращо от VІІ век.

В 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на тема: „Продължават ли корупциите в НАП? Защо НАП задържа ДДС на холдингова група „Фарин” АД”.

В 11.30 часа в Бюрото на Европейския парламент в България на ул. "Московска" 9 ще се проведе представяне на главните елементи на институционалната информационна стратегия на ЕП за Европейските избори 4-7 юни 2009 г. Представянето ще се проведе едновременно в 27-те държави членки на ЕС.

В 14.00 часа в централата на НДСВ ще се проведе редовният седмичен брифинг на партията.

В 17.30 часа в Новата конферентна зала на Софийския университет „Св. Климент Охридски” ще се състои представяне на книгата „Имало едно време в Габрово” с автори Даниела Цонева и Момчил Цончев.

В 13.30 часа министър на извънредните ситуации Емел Етем ще инспектира възстановените религиозни храмове „Св. Св. Козма и Дамян” и „Джамия” в Кричим, пострадали от интензивни валежи през ноември 2007 година.

Министър Емилия Масларова ще открие в малко Търново Дневен център за възрастни хора с увреждания.

В 14.00 часа в Заседателната зала на общината под ръководството на Руси Панчев – зам. - кмет по обществения ред и сигурност при община Пловдив, ще се проведе Работна среща на тема: Просещи и скитащи лица на територията на Община Пловдив.

В 11.00 часа ще бъде тествана новата сиренно-оповестителна система в Кърджали. Тестовите изпитания ще продължат 30 минути през различни интервали от време.

В 10.00 часа в двора на Икономически Университет във Варна ще започне мирен протест - възпоменателно шествие в памет на убитата студентка Радостина Евтимова.

ВМРО започва кампания и подписка против дискриминацията на българи в българските университети.

В Кюстендил в 16.00 часа ще се проведе пресконференция на БСП.
В нея ще участват министърът на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов, зам.-министърът на здравеопазването Емил Райнов, зам.-министърът на икономиката и енергетиката Анна Янева, депутатите от ПГ на Коалиция за България Мая Манолов, Иво Атанасов, Георги Юруков и др.
В 17.00 часа ще има среща с обществеността в сградата на читалището, в която ще участват министърът на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов, зам.-министърът на здравеопазването Емил Райнов, зам.-министърът на икономиката и енергетиката Анна Янева, депутатите от ПГ на Коалиция за България Мая Манолов, Иво Атанасов, Георги Юруков и др.
В Бобов дол в 17.00 часа ще се проведе среща с обществеността в сградата на читалището с участието на зам.-министърът на икономиката и енергетиката Анна Янева.
В Бобошево в 18.00 часа ще се състои среща с обществеността в сградата на читалището с участието на депутата от ПГ на Коалиция за България Георги Юруков.
В Дупница от 18.30 часа ще се състои среща с обществеността в сградата на читалището, в която ще участва министърът на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов.
В Невестино от 14.00 часа ще се състои среща с обществеността в сградата на Общината, в която ще участва зам.-министърът на икономиката и енергетиката Явор Куюмджиев.
В Кочериново от 14.00 часа ще се състои среща с обществеността в сградата на читалището, в която ще участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Симеон Василев.
В Рила от 18.30 часа ще се състои среща с обществеността в сградата на Общината, в която ще участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Иво Атанасов.
В Сапарева Баня от 18.30 часа ще се състои среща с обществеността в сградата на читалището, в която ще участва зам.-министърът на здравеопазването Емил Райнов.
В Трекляно в 11.00 часа ще иам среща с обществеността в сградата на кметството, в която ще участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Ненко Темелков.

В Търговище от 15.00 часа в Младежкия дом ще се проведе професионална среща с учители от средното образование, в която ще участват зам.-министърът на образованието и науката Кирчо Атанасов и др. В 17.00 часа на същото място ще се проведе пресконференция с участието на Атанасов, а в 18.00 часа ще се проведе среща с обществеността. В нея ще участват депутатът от ПГ на Коалиция за България Румен Овчаров и др.
В Опака от 18.30 часа ще се състои среща с обществеността в сградата на читалището, в която ще участва зам.-министърът на държавната администрация Ангел Иванов.
В Попово от 18.30 часа ще започне среща с обществеността в сградата на Общината с участието на министъра на здравеопазването Евгени Желев и др.
В Антоново в 18.30 часа ще се проведе среща с обществеността в сградата на читалището, в която ще участват зам.-министърът на образованието и науката Кирчо Атанасов и др.
В същия час в Омуртаг ще започне среща с обществеността в сградата на Общината с участието на зам.-министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев и др.

Лидерът на ПП АТАКА Волен Сидеров и народни представители от АТАКА ще посетят село Брест, Плевенско, за да подкрепят издигнатия кандидат за кмет от АТАКА Цветан Гашев в предстоящите частични местни избори в с. Брест на 21 март т. г. Срещата в с. Брест ще се състои от 17:00 часа в читалище „Н. Вапцаров”. От 19:00 часа в град Плевен в драматичен театър „Иван Радоев” ще се проведе среща на лидера на ПП АТАКА Волен Сидеров и народни представител с граждани на Плевен. Преди началото на срещата с граждани, в 18:45 часа пред театър „Иван Радоев” Волен Сидеров ще отговори на журналстически въпроси на представители на местните медии.
По–рано същият ден депутати от ПГ на АТАКА ще посетят и с. Гиген.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4128 |15.03.2009 Предстоящо на 16 март . 0| 4123 |12.03.2009 Предстоящо на 13 март . 0| 4261 |11.03.2009 Предстоящо на 12 март . 0| 4309 |10.03.2009 Предстоящо на 11 март

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads