Реклама / Ads
6| 4812 |13.04.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 14 април

.
У нас пристига емирът на Катар; извънредно заседава НС; председателят на БСП С. Станишев подписва Договора за КБ за участие в изборите за членове на ЕП.
 

 

По покана на президента Георги Първанов на посещение в България пристигат емирът на Катар шейх Хамад Бин Халифа Ал-Тани и шейха Моза.

В 9.00 часа ще започне извънредното заседание на Народното събрание.

В 9.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Венцислав Върбанов.

В 13.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу бившия изпълнителен директор на „Булгартабак” Христо Лачев.

От 13.30 часа в Централата на „Позитано” 20  председателят на БСП Сергей Станишев ще подпише Договора за Коалиция за България за участие в изборите за членове на Европейски парламент.

В 9.30 часа в „Шератън София Хотел Балкан” ще се проведе дискусионен форум под мотото: „Ден на Европа - отвътре и отвън”, с участието на еврокомисаря Меглена Кунева и министър Меглена Плугчиева.

Военна академия „Г.С.Раковски” отбелязва 98-та годишнина от създаването си. На тържеството, което ще започне в 9.45 ч. в района на академията, ще присъстват заместник-министърът на отбраната Иван Гаврилов и началникът на Генералния щаб на Българската армия генерал Златан Стойков.

Началникът на Щаба на отбраната на Унгарските отбранителни сили генерал Ласло Тьомбьол пристига на тридневно официално посещение в нашата страна.

В 11.00 часа ., в заседателната зала на Националния център за териториално развитие ще се проведе пресконференция на тема “Актуални проблеми на устройството на територията. 60 години институционализиране на териториално-устройственото планиране в България”.

В 11.00 часа в централата на КТ „Подкрепа” ще се проведе пресконференция на тема: „Антикризисни предложения на КТ „Подкрепа” и „Предстоящи проблеми във връзка с финансирането в здравеопазването”.

В 10.00 часа ДКЕВР ще проведе открито заседание в сградата си на бул. „Дондуков”. В 11.00 часа ДКЕВР ще проведе обществено обсъждане на проект на решение за утвърждаване на цени за пренос на природен газ през газоразпределителната мрежа и цени за снабдяване с природен газ на община Търговище.

В 12.00 часа ПП ГЕРБ ще даде пресконференция в централата си в НДК.

В 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на Гражданско сдружение „Видовден“ на тема: „Как да се противодейства ефективно на политическото лицемерие и управленските безобразия в България?”

В 11.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция за представяне на проект на Висшия съдебен съвет по Оперативна програма ”Административен капацитет”.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция за старт на социалната кампания за детска пътна безопасност под наслов "Приказвка за пътя", организирана от Столична община, КАТ, БЧК, БАЗК, Фондация "Спасение" и Фондация "Приказка за пътя".

В 12.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на тема „Да изпратим заедно най - добрите деца – математици на Всерусийската олимпиада”.

В 14.00 часа в хотел „Арена ди Сердика” IDC България организира бизнес брифинг на тема: “Българският ИТ пазар през 2009: Сигурни възможности в несигурни времена”.

В 17.00 часа в Дом на културата „Средец” ще започне празничен концерт за Великден, организиран от Столична община.

В 17.00 часа в Софийския университет „Св. Климент Охридски” издателство „Егмонд България” ще представи мултимедиен проект „39 ключа”.

В 19.00 часа в камерна зала „България” ще се проведе Великденски концерт организиран от Министерството на културата и Национална агенция „Музика” ЕООД.

Заместник губернаторът на китайската провинция Хейлонг янг - Ванг Ли, която е начело на официална делегация, ще се срещне с председателя на БАН акад. Никола Съботинов за подписване на меморандум за сътрудничество. Събитието ще започне от 09:30 в ЦУ на БАН.

В 11.00 часа на площада пред община Стара Загора бригаден генерал Ангел Главев и кметът на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев ще участват в церемония по разформироването на 4-та рота от Втора Тунджанска лека пехотна бригада, завърнала се от мисия на НАТО (ISAF) в Афганистан.

В 10.00 часа в сградата на общината кметът на Пловдив Славчо Атанасов ще се срещне с Извънредния и пълномощен посланик на Украйна в България Виктор Калник.

В 12.30 часа ВМРО Варна ще даде пресконференция във връзка със ситуацията с отвлечените български моряци в Сомалия и поредното нарушаване на правата на българите в Македония.

В Русе ще се проведе международен семинар на тема: „Бедните съседи в Европа. Силни импулси от България и Румъния”. Програмата на събитието включва изследване на Русе, опознаване на Природен парк „Русенски Лом“, посещения на Историческия музей, Международно дружество „Елиас Канети“, гимназията с преподаване на немски език „Фридрих Шилер“, еко-ферма.

Днес ще се проведе Шестото издание на форума „Храни и напитки за туризма – лято 2009” в хотел „Адмирал”, к.к. Златни пясъци.

 

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4019 |12.04.2009 Предстоящо на 13 април . 0| 4254 |09.04.2009 Предстоящо на 10 април . 0| 4173 |08.04.2009 Предстоящо на 9 април . 0| 3987 |07.04.2009 Предстоящо на 8 април

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads