Реклама / Ads
0| 3900 |02.09.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 3 септември

.
Заседава НС; на пресконференция представят новите стари проблеми на закона за културното наследство; министърът на образованието, младежта и науката Йорданка Фандъкова посещава Велико Търново.
 

Народното събрание ще заседава от 9.00 ч.

Комисията по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданите с ще проведе редовно заседание на 3 септември 2009 г., четвъртък, от 14.30ч., в зала 242 на пл. “Княз Александър І” 1 .

Зам. кметът на Столична община Ирина Савина ще инспектира строителните работи на мостовите съоръжения в столицата.
В 11.00 ч. зам. кметът ще бъде на моста на ул. „Черковна”.

Комисия по регионална политика и местно самоуправление ще заседава от 14:30, на пл. "Княз Александър I" №1, зала 356.

Комисия по правни въпроси ще заседава от 16:00 на пл. "Княз Александър I" №1, зала 238.

Комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове ще проведе заседание
от 14:30 на пл. "Княз Александър I" №1, зала 134

В 10.00ч. в Радисън Блу Гранд Хотел, зала Александър ще се проведе представяне на българската национална комисия по корпоративно управление.

Асоциация на българските археолози и Националeн археологически институт с музей при БАН /НАИМ - БАН/ ще дадат пресконференция на тема: „Новите стари проблеми на закона за културното наследство” в пресклуба на БТА от 10.00ч.

От 11.00ч. в пресклуба на БТА Съюз на народните читалища и Сдружение "Кръг Будител" ще дадат пресконференция.

От 12.00ч. Институт за драматични изкуства /DARTS/ и Тетрална продуцентска компания "JOKO", Япония ще дадат пресконференцзия в пресклуба на БТА по повод гостуването на японската театрална трупа "Субару" в България.

Националното сдружение на бакалавър- фармацевтите в България ще даде пресконференция в пресклуба на БТА от 13.00ч. на тема: „Социалната значимост на бакалавър - фармацевтите в аптечната система на България. История. Реалност. Законодателство.”

Организация на евреите в България „Шалом” ще представи програмата на 100-годишнината от освещаването на Софийската централна синагога от 14.00 часа в Зала „ Галерия” на хотел „Анел”, бул. „Тодор Александров” №14, етаж „М”.

От 11 ч. в София прес ще се проведе пресконференция, организирана от Посолство на Боливарска република Венецуела на тема: „Венецуела против инсталирането на американски военни бази в Колумбия”.

В 18.00 ч. на централен площад “20 юли” Карлово ще започне преглед на военните духови оркестри в Сухопътните войски. В прегледа ще участват духови оркестри от София, Стара Загора, Сливен, Плевен, Карлово.

Министърът на образованието, младежта и науката Йорданка Фандъкова ще посети град Велико Търново. В 12.00ч министър Фандъкова ще се запознае с ремонтните дейности на сградата на Професионалната гимназия по електроника „Александър П. Попов”. В 12.30ч. Йорданка Фандъкова ще се срещне с директори и учители от областта.

Продължават общобългарските чествания по повод 165 години от рождението на Капитан Петко Войвода във Варна
. Честванията се провеждат под патронажа на президента на Република България Георги Първанов и се организират от Тракийско дружество „Капитан Петко Войвода” – Варна. В Националния организационен комитет участват кметът на община Варна Кирил Йорданов, Варненски и Великопреславски митрополит Кирил, Костадин Карамитрев – председател на Съюза на тракийските дружества в България.

В 10.00 ч. в зала „Варна” Антон Жожев, изпълняващ длъжността кмет на Варна, ще даде извънредна пресконференция по повод състоянието на моста, свързващ града с островната зона (старият Аспарухов мост).

Образователен семинар на тема „Обществена подкрепа за устойчивото управление на зоните по Натура 2000 по черноморското крайбрежие” ще бъде открит в хотел „Бест Уестърн Парк”, гр. Варна в 9.00ч.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще посети Варна.

В гранд хотел „Варна” младежката организация на ГЕРБ, със съдействието на фондация „Ханс Зайдел”, организира летен университет на тема: „Младите и новият подход в политиката”

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4247 |01.09.2009 Предстоящо на 2 септември . 0| 3905 |31.08.2009 Предстоящо на 1 септември . 0| 3971 |30.08.2009 Предстоящо на 31 август . 0| 3836 |27.08.2009 Предстоящо на 28 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads