Реклама / Ads
0| 4929 |16.09.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 17 септември

.
Премиерът Борисов присъства на извънредна среща на лидерите на страните-членки на ЕС; отбелязваме Деня на София; заседава ВСС; минстърът на регионалното развитие Р. Плевнелиев прави работна среща с бизнеса; Инициативният комитет „Спаска Митрова” организира мирен граждански протест пред сградата на Македонското посолство.
 

Премиерът Бойко Борисов ще присъства на извънредна среща на лидерите на страните-членки на Европейския съюз.

Денят на София се отбелязва днес
. В 9.00 часа в църквата „Св. София” ще бъде отслужена Божествена света литургия.
В 10.00 часа Столичният общински съвет ще проведе тържествено заседание. В 11.00 часа пред Народен театър "Иван Вазов" ще се състои финалното събитие от проекта „Да прегърнем Земята” и тържествено изпращане на нарисуваните от децата картички до кметовете на столиците по света. В 11.30 часа тържествено ще бъдат вдигнати знамената на площад „Александър Невски” и ще бъде отслужен водосвет за празника на София. В 11.00 часа в НИМ ще бъде организирано тържество по случай Деня на София. В 17.00 часа на площад „Александър-I” по повод деня на София, се организира Детски празник по пътна безопасност. В 18.00 часа в Народния театър „Иван Вазов” ще бъдат връчени наградите на Столична община в областта на културата.

В 9.00 часа в зала „София” на Гранд хотел София и.д. кмет на София Минко Герджиков ще открие Четвъртата международна конференция „Европейският град- градоустройство и архитектура, сигурност и финанси”.

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Веселин Георгиев за Агенция пътища.

От 9.30 часа в зала „София” на хотел Кемпински Зографски, заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Първан Русинов ще открие международната конференция за системи за бизнес анализ „IDC Business Intelligence Roadshow 2009”.

В 10.00 часа в заседателната зала на сградата на ул. „Съборна”9 ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет.

В 10.30 часа в зала „Пресцентър” на МРРБ заместник–министърът и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Регионално развитие” Лиляна Павлова и председателят на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова ще подпишат договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ОП „Регионално развитие”.

В 12.30 часа в хотел „Радисън”, зала „Александър” минстърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев ще проведе работна среща с бизнеса.

В 12.30 часа в Министерството на земеделието и храните Мирослав Найденов ще даде пресконференция след среща с Асоциацията на банките в България.

В 11.30 часа В Интер експо център официално ще бъде открито Балканско изложение за облекло и текстил.

В 15.30 часа в сградата на Българския спортен тотализатор ще се проведе брифинг.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция във връзка със Световен ден за борба с болестта на Алцхаймер.

В 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция за Възстановяването на безмитната търговия по сухопътните граници на България.

В 15.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Националната камара за мода.

В 16.00 часа в Централното управление на БАН ще бъде открита изложба „Възобновяеми суровини и източници на енергия – разработки и внедрявания на института по инженерна химия”.

В 18.00 часа Инициативният комитет „Спаска Митрова” организира мирен граждански протест пред сградата на Македонското посолство на ул. „Фредерик Жолио Кюри”17.

В 18.00 часа в „Червената къща” ще бъде открита изложбата на Стефан Галибов „Летящият софиянец”.

В 15.10 часа министърът на отбраната Николай Младенов ще се срещне с медии в рамките на медийния ден на съвместното българо-американско обучение на полигон Ново село.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3710 |15.09.2009 Предстоящо на 16 септември . 1| 4565 |14.09.2009 Предстоящо на 15 септември . 0| 3998 |13.09.2009 Предстоящо на 14 септември . 0| 3842 |10.09.2009 Предстоящо на 11 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads