Реклама / Ads
0| 4333 |03.06.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 4 юни

.
Заседава МС; Гиньо Ганев провежда работна среща с представители на Българския лекарски съюз, Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България и представители на пациентски организации; представят резултатите от национално представително изследване за електоралните нагласи на българите за Избори 2009 г.
 

В Цетине, Република Черна гора, президентът Георги Първанов ще участва в Осмата среща на върха на страните от Югоизточна Европа на тема „Управление на културните различия и тяхното представяне за туристически цели”.

Седмичното правителствено заседание ще се проведе както обикновено от 10.00 ч.

В 9.00 часа Софийски градски съд ще гледа делото „Софийски имоти”.

Състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу бившия здравен министър Илко Семерджиев от 9,30 часа.

Министърът по европейските въпроси Гергана Паси открива изложбата “Европейски образи” на новия терминал на аерогара София в 14.00 часа.

Лидерът на партия „Ред, законност и справедливост” Яне Янев, парламентарната група и юридическият екип на партията ще проведат официална среща с Комисията за борба с корупцията към Висшия съдебен съвет. Срещата ще се състои в 10.00 часа в сградата на Висшия съдебен съвет.

В 14.00 часа в Централния военен клуб ще се проведе дискусия на тема „Музикалният сектор и държавата - проблеми, добри партньорски практики и стратегически приоритети”.

Институт за философски изследвания при Българска академия на науките, съвместно със Софийско гражданско сдружение „Щастливеца“ организира кръгла маса на тема «Църква и гражданско общество в България».

“Силата на вярата – по-голяма от силата на изкушението” е темата на поредния семинар, който се организира от Специализираната административна дирекция “Пресцентър и връзки с обществеността”-МВР и Фондация “АНТИДОТ” – България със съдействието на Фондация“Ханс Зайдел” - Германия. Инициативата ще се проведе в 19 СОУ “Елин Пелин”, ул.”Яков Крайков” № 16. Под мотото “Аз избрах живот без дрога” учениците, разделени в групи, ще участват в планираните две дискусионни секции от 10.00 и от 16.00 часа.

От 14:00 ч. Гиньо Ганев ще проведе работна среща с представители на Българския лекарски съюз, Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България и представители на пациентски организации.

На пресконференция от 12 часа в БТА „Център за анализи и маркетинг” ще представи резултатите от национално представително изследване за електоралните нагласи на българите за Избори 2009 г. Изследването е проведено в периода 29 май – 02 юни 2009 г. сред 1200 души. Данните от него ще представят социолозите Юлий Павлов и Петя Лазарова и психологът Владимир Полеганов. Специалистите ще направят и прогноза за резултатите от предстоящите на 7-ми юни избори за Европейски парламент.

Изпълнителният директор на Агенцията за енергийна ефективност Таско Ерменков и кметът на община Белоградчик Емил Цанков ще подпишат рамково споразумание за сътрудничество в областта на енергийната ефективност в 11.00 ч. Във фоайето на ІІІ етаж ще бъде представена и фотоизложбата "Българският природен феномен Белоградчишките скали", която в началото на май бе показана в Европейския парламент в Страсбург.

По повод 100-годишнината от основаването на L’OREAL, световния козметичен лидер, ще даде пресконференция за представяне на благотворителната програма на компанията по света и в България. Срещата с медиите ще е в 11.00 часа, в Нова конферентна зала, ет. 2, Северно крило, СУ „Св. Климент Охридски“, бул. „Цар Освободител“ 15, София.

От 18 часа в зала 1 на Софийски университет «Св. Климент Охридски» ще бъде представено списание Литература, посветено на новата литература и новата журналистика.

В 10 часа в БТА Българска федерация по културизъм и фитнес ще даде пресконференция по повод представянето на националния отбор на България на Балкански и Европейски първенства. Ще бъдат представени медалистите и ще им бъдат връчени наградите от генералния спонсор.

В 13.00 часа в БТА Асоциация "Прозрачност без граници" и Гражданска коалиция за свободен и демократичен избор ще дадат пресконференция за представяне на първоначални данни от наблюдението на предизборната кампания, осъществено от Асоциация "Прозрачност без граници", както и информация относно предстоящото наблюдение на изборния ден на 7 юни.

В 14.00 часа в БТА Обединени наематели - МОЛ "Сити център София"" /CCS/ ще дадат пресконференция по повод на конфликта на интереси със собствениците.

В 16 часа в БТА Национална камара за мода на Република България ще даде пресконференция по повод заключителния етап по определяне на първите 3-ма български модни дизайнери или модни къщи, които ще представят България в презентацията на 42-те модни нации на световна церемония в Ню Йорк /октомври 2009 г./, в Световна седмица на модата в Ню Йорк сити /юни 2010 г./, а един от тях - на Световните модни награди в Кодак театър, Холивуд, Лос Анжелис през юни 2010 г.

Управителният съвет на Синдикална федерация на служителите в МВР взе решение да награди с почетна грамота и плакет на Федерацията Димитър Стоянов Димитров - младши полицейски инспектор при РУ на МВР „Тунджа” – гр. Ямбол, активен член на СФСМВР, за проявената от него изключителна смелост и висок професионализъм при изпълнение на служебния си дълг с риск за живота си при спасяването на потенциални жертви при трагичния инцидент в местността Бакаджика на 28 май 2009 година. Наградата ще бъде връчена от 13.00 часа в травматологията на ВМА.

В 14.00 часа на ул. „Петър Райчев” във Варна ще бъде представен огромен билборд за правата на пострадалите при пътнотранспортни произшествия.

В 14.00 часа в голямата зала на “Бизнес-центъра” Община Кюстендил организира среща на Консултативния съвет по туризъм.

Министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще открие новите клинични бази на Клиника УНГ и Очна клиника към УМБАЛ-Стара Загора. Официални гости на тържеството са Ивайло Калфин, кметът на Община Стара Загора, областният управител, председателят на Общинския съвет, ректорът на Тракийския Университет, деканът на МФ при ТУ, кметът на община Чирпан, директори на РЦЗ, РИОКОЗ и директорът на РЗОК. Официалното откриване ще се състои в 11.30 часа в сградата на Консултативно диагностичния блок с Приемното отделение, където са разположени новите клиники.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3903 |02.06.2009 Предстоящо на 3 юни . 0| 4109 |01.06.2009 Предстоящо на 2 юни . 0| 4106 |31.05.2009 Предстоящо на 1 юни . 0| 4107 |28.05.2009 Предстоящо на 29 май

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads