Реклама / Ads
0| 3862 |03.03.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 4 март

.
Заседават НС; МС; прави се дарение за първокласници от училища с изучаване на български език в Западните покрайнини; представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри започват обиколки из страната.
 

 

Заседание на Народното събрание ще се състои от 09.00 часа.

От 12.00 часа ще се проведе заседание на Министерския съвет.

Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров и постоянният представител на Програмата на ООН (ПРООН) в България Хенри Джаклин ще връчат официално сертификатите за безвъзмездна помощ за стартиране на фирма на спечелилите кандидати по Проект „Техностарт” и Проект 100. Връчването ще се състои от 11 часа в зала Триадица на Гранд хотел „София”.

Министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев и министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще дадат официален старт на националния здравен портал. Събитието ще се проведе от 10.30 ч. в аулата на УНСБАЛ „Света Екатерина”. По-късно през деня здравният министър д-р Евгений Желев е поканен да открие нова модерна компютърна аксиална томография /скенер/ в Рентгеновото отделение на МБАЛ – Свиленград от 15.30 часа.

Кметът на София Бойко Борисов ще открие Център за видеонаблюдение на столичните учебни и социални заведения.

Пресконференция по повод тазгодишната кандидатстудентска борса 2009 ще се състои в Химикотехнологичен и Металургичен Университет София от 11.00 часа.

Съюзът на българските композитори ще даде пресконференция от 12.00 часа в БТА на тема "Нова българска музика 2009" - най-мащабният преглед за нови произведения от български автори.

Движението на родители за качествено образование ще даде пресконференция от 13.00 часа в БТА във връзка с новия проектозакон за образованието.

Народните представители от Коалиция за България Румен Петков и Васил Антонов официално ще връчат писмото на бившия американски президент Роналд Рейгън. Връчването ще стане от 11.00. ч в националния пресклуб „София прес” .

Кметът на София Бойко Борисов и председателят на Фондация „Българска Памет” д-р Милен Врабевски ще представят в 11 ч. в Столична община съвместната си дарителска инициатива. Фондация „Българска Памет” организира дарение за 70 първокласници от училища с изучаване на български език в Западните покрайнини под егидата на Бойко Борисов. По случай Националния празник на България 3-ти март всяко от децата ще получи спестовна книжка с първоначално дарение от името на д-р Милен Врабевски. Дарението ще бъде направено на специална церемония от 14.30 ч. в основно училище „Христо Ботев” в гр. Цариброд (дн. Димитровград - Сърбия).

В периода 4 март – 12 април Британски съвет и Националният природонаучен музей при БАН ще представят изложбата „Дарвин сега”, която отразява живота на Чарлз Дарвин. Тя ще бъде открита от 17.00 часа в сградата на Националния природонаучен музей при БАН.

Международно финансово изложение Банки Инвестиции Пари ще се проведе под патронажа на министъра на финансите от 4 до 6 март 2009 година в Международен панаир – Пловдив.

Народният представител от НДСВ д-р Антония Първанова ще участва в пресконференция, на която ще бъде обявен стартът на благотворителната инициатива на козметичната компания „Роза Импекс”. Компанията дарява 150 000 лева за подпомагане на български двойки с репродуктивни проблеми.
Пресконференцията ще се проведе от 11:00 часа, в зала „Пловдив” на Новотел „Пловдив”.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри започват от 4 март обиколки из страната. Първите посещения са в Златоград, където в среща с обществеността ще участва министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова. В Смолян в Планетариума ще има среща с обществеността, в която ще участват министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова и Дора Янкова - член на ИБ на БСП и кмет на Смолян.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4051 |26.02.2009 Предстоящо на 27 февруари . 0| 3969 |25.02.2009 Предстоящо на 26 февруари . 0| 3967 |24.02.2009 Предстоящо на 25 февруари . 0| 3936 |23.02.2009 Предстоящо на 24 февруари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads