Реклама / Ads
0| 3850 |08.07.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 9 юли

.
У нас пристига държавният секретар на САЩ К. Райс; правят семинар с кметове на общини, областни управители от БСП и левицата; парламентарната комисия по политиката при бедствия и аварии изслушва министъра на извънредните ситуации Емел Етем; протестират рибарски организации.
 

 

Държавният секретар на САЩ Кондолиза Райс ще направи посещение в България. В рамките на посещението Кондолиза Райс ще бъде приета от министър-председателя Сергей Станишев и от президента Георги Първанов, който ще я награди с орден “Стара планина” - Първа степен. Райс е у нас по покана на вицепремиера и министър на външните работи Ивайло Калфин. Двамата ще имат работна среща в МВнР, след което ще дадат изявления за медиите.

На 9-10 юли в сградата на ВС на БСП на ул.”Позитано” 20 ще се проведе семинар с кметовете на общини, областните управители и зам.-областните управители от БСП и левицата. Ще бъдат дискутирани усвояването на средствата от ЕС по оперативните програми и предизвикателствата пред местната и регионална власт. Началото на семинара е в 13.00 ч. Председателят на ВС на БСП и премиер Сергей Станишев ще приветства участниците след 14.30 ч.

Народното събрание ще проведе редовното си заседание от 9 часа.

Парламентарната комисия по политиката при бедствия и аварии ще изслуша в парламента вицепремиерът и министър на извънредните ситуации Емел Етем. На заседанието ще присъства и председателят на комисията Венелин Узунов. Изслушването е от 15:00 часа в Народното

Подкомисията по усвояването на средствата от Европейския съюз към Комисията по европейските въпроси ще проведе заседание от 11.00 часа, зала “Изток”, пл. “Народно събрание” 2. На него ще се проведе изслушване относно програмите, администрирани от Държавен фонд Земеделие, Разплащателна агенция. На заседанието ще присъства Министърът на земеделието и продоволствието Валери Цветанов.

Министър Джевдет Чакъров ще участва в среща с Управителния съвет на Камарата на строителите в България и представители на ръководството на НСОРБ. На срещата ще бъдат осъдени въпроси, свързани с реализацията на проекти по Оперативната програма „Околна среда”. Срещата ще бъде от 10,00 часа в хотел „Хилтън”, зала „Мусала” 2.

Вицепремиерът и министър на извънредните ситуации Емел Етем ще се срещне с новоназначения посланик на Унгария у нас
Н.Пр.г-жа Юдит Ланг.
Срещата ще се проведе от 13:00 ч. в Министерството на извънредните ситуации.

От 11:00 ч. в зала “Роял” на хотел “Шератон” министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще обяви резултатите от проведените през месец март конкурси за проекти по Оперативната програма “Административен капацитет”.

В 11.00 часа в Зала 1 на Ректората ръководството на Софийския университет свиква пресконференция по кандидатстудентските въпроси

Рибарски организации ще протестират от 11,00 часа пред сградата на министерството на земеделието.

Народният представител от ССД Румен Ангелов ще даде пресконференция в Бургас от 10.00 часа в „Капитанска зала" на хотел "България".

 

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3944 |07.07.2008 Предстоящо на 8 юли . 1| 3685 |06.07.2008 Предстоящо на 7 юли . 0| 4065 |03.07.2008 Предстоящо на 4 юли . 0| 3769 |02.07.2008 Предстоящо на 3 юли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads