Реклама / Ads
0| 3572 |04.11.2016 Президентски избори 2016

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев получиха подкрепата на стотици жители на София

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева се срещна със стотици граждани, членове и симпатизанти на ГЕРБ в София по време на открита приемна на партията в столицата. На събитието присъстваха кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев и кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.
 
Пред столичани Цецка Цачева заяви, че с вицеадмирал Манушев са обиколили над 200 населени места в цялата страна, за да се срещнат лично с колкото се може повече български граждани и да поискат тяхната подкрепа. Тя обясни пред хората, че президентът трябва да работи в синхрон с всички власти, а не да се противопоставя на националния интерес и да разделя обществото. Цачева подчерта, че като председател на Народното събрание е придобила необходимия опит, нужен й да бъде истински обединител на нацията.

По думите й, като президент на България тя ще подкрепя политиките на държавните институции, които защитават интереса на българските граждани. „Ако се прилагат политики, които не са в интерес на българските граждани, президентът трябва да бъде морален коректив на тези политики. Аз ще отстоявам интереса на хората, както съм го правила и в досегашната си дейност. Като президент на България ще бъда гарант за спазването на принципите на демокрацията, на правовата и социалната държава“, категорична бе Цецка Цачева. Кандидатът на ГЕРБ за президент призова жителите на София в неделя да гласуват с номер 17 в бюлетината, за да гарантират европейското развитие на България

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3650 |04.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева подписа етично споразумение, с което поема ангажимент да защитава правата на хората в неравностойно положение . 0| 3504 |04.11.2016 Цветанов в Раковски: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират европейското развитие на България и стабилността на държавата . 0| 3495 |04.11.2016 Ген. Радев пред над 500 жители на Сливен: Чрез подставената си партия Ердоган подкрепи Цачева.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads