Реклама / Ads
0| 3665 |18.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Кубрат: Като президент ще бъда гарант за европейското развитие на България

.
Заставаме пред вас с лицата си, защото за нас е важно гласът ви да бъде чут. Само за един месец с вицеадмирал Пламен Манушев ще посетим повече от 200 населени места в цялата България, за да разговаряме с възможно най-много хора. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на община Кубрат.
 
„Силата на нацията ни зависи от всеки български гражданин, без значение от неговия етнос, вероизповедание, пол или възраст. Трябва да бъдем обединени. Днес народът ни е част от голямото европейско семейство и като президент аз ще гарантирам правилната посока  на развитие на България“, заяви Цачева.

Цецка Цачева бе категорична, че националният интерес на страната ни изисква воденето на активна и балансирана външна политика. „Помним как преди две години, по време на управлението на Пламен Орешарски, европейската солидарност беше спряна и държавата ни бе нестабилна. Имаме още много работа, но правителството на Бойко Борисов полага много усилия и виждаме, че резултатите са налице във всеки един сектор. Всичко, което се прави, е в интерес на всички български граждани“, обясни Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева заяви, че като президент ще се грижи за единството на нацията и за запазването на сигурността в страната.  „Президентската институция трябва да работи за подобряването на условията на живот и работа за всички български граждани. Нужни са усилия от страна на всички институции, за да се завърнат в България нашите сънародници, които по една или друга причина живеят в чужбина. Убедена съм, че е важно да насърчаваме развитието на науката, образованието и бизнеса, които да си сътрудничат помежду си“, каза Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев поздрави присъстващите с думите, че те са наследници на велики българи. „България е била силна, когато е била единна. Достатъчно сме се делили 27 години. Цецка Цачева може да обединява, ние ще работим за уважавана и достойна България. Страната ни трябва да остане мирна, трябва да продължим напред в развитието си, заедно със силните европейски народи“, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

Кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ Валентин Василев заяви подкрепата си за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. Той подчерта, че е работил с Цецка Цачева и Пламен Манушев в Народното събрание и знае, че те притежават всички качества да бъдат истински обединители на нацията. „Радвам се, че след 70 години в Разград, вие ми гласувахте доверие и днес Разград има десен кмет. Сменихме статуквото, разбихме монопола на двете партии, които работеха само за себе си. Ние работим в интерес на хората“, заяви Василев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3375 |18.10.2016 Цачева в с. Юпер: С вицеадмирал Манушев ще работим в интерес на всички български граждани . 0| 3512 |18.10.2016 ГЕРБ-Казанлък подкрепиха кандидат-президентската двойка Цачева и вицеадмирал Манушев . 1| 3635 |17.10.2016 Цачева в Шумен: С номер 17 в бюлетината всички български граждани ще препотвърдят правилния път на развитие на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads