Реклама / Ads
0| 3487 |29.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Мадан: Като президент ще работя в синхрон с държавните и местните власти в интерес на гражданите

.
Ние с вицеадмирал Пламен Манушев получихме подкрепата на най-силната партия в България - ГЕРБ, но аз знам, че доверието на хората трябва да се заслужи. Държавният глава по Конституция е обединител на нацията. Затова аз заставам пред вас с лицето си и заявявам, че ще работя в интерес на всички български граждани.
 
Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Мадан. Тя подчерта, че никога не е делила българските граждани. „И преди да вляза в политиката съм защитавала интересите на различни хора, никога не съм се интересувала от техния произход, вероизповедание или религия“, обясни тя.

Цецка Цачева бе категорична, че острото политическо противопоставяне е вредно за България. „Аз съм убеден демократ и винаги защитавам плурализма, но в основата на всичко трябва да стои националния интерес. Вие ще се уверите, ако ни подкрепите, че ще имате една президентска двойка, която работи в синхрон с държавните и с местните власти. Бъдете сигурни обаче, че ако видим, че институциите не отговарят на очакванията на гражданите, ние ще бъдем техен коректив“, обясни тя.

Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви като свой приоритет образованието. „Ще работя за образована и просперираща българска нация, която да живее в стабилна и силна държава“, каза тя.

 Цецка Цачева посочи, че най-важното за България е да остане член на ЕС и НАТО. „Трябва да продължим да водим балансирана и активна външна политика, основана на националния интерес. Посоката, която сме избрали да следваме, е правилна“, обясни още Цачева.

Според кандидата на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев опонентите на ГЕРБ се опитват да дестабилизират държавата. „Имаме работещо правителство, избрано от народа. Сега живеем в демокрация и трябва да продължим да живеем в демокрация. Трябва да гарантираме стабилността на България, за да продължат да работят европейските фондове, да се строят пътища, училища и спортни зали“, обясни вицеадмирал Манушев. По думите му, Цецка Цачева е изключително подготвена за президент. „Тя знае как да потуши всяко напрежение и да намери компромис. За първи път ще имаме жена за президент и аз с удоволствие ще бъда вицепрезидент на Цецка Цачева“, подчерта още Пламен Манушев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3413 |29.10.2016 Цветан Цветанов в Мадан: ГЕРБ прави реални политики, които достигат пряко до хората . 0| 3311 |29.10.2016 Цецка Цачева в Неделино: Като президент ще настоявам интересът на българските граждани винаги да бъде поставян на първо място . 0| 3524 |29.10.2016 Цецка Цачева в Златоград: Ще настоявам за довършването на реформата в образованието и в съдебната система

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads