Събота, 21 Октомври 2017, 09:53
Frognews
0| 2545 |17.10.2016

Цачева в Нови пазар: Като президент ще обединявам нацията, без да изключвам различията

.
Най-важната част от кампанията, която водим, са срещите с гражданите на България. За нас е от най-голямо значение да се изправим пред вас с чисто сърце и открито лице, защото вярваме, че можем да ви бъдем полезни чрез прекия си контакт с вас. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на Нови пазар.

„Ние с вицеадмирал Пламен Манушев тръгваме с научените уроци от българския парламент. Няма училище, в което да научиш как функционират институциите - с нашия опит ние имаме самочувствието, че сме най-подготвената президентска двойка“, каза Цачева. По думите й, президентът трябва да обединява нацията, без да изключва различията. „Приоритетите, които стоят пред нас, са сигурност и стабилност за всеки българин  в държавата или извън нея. Справедливостта се изразява в работеща съдебна система и спазване на Конституцията. Ние ще настояваме и занапред, както сме го правили и в досегашната си дейност, за независим съд и прокуратура. Ще работим за издигане на авторитета на държавните институции“, подчерта Цецка Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че трябва да бъде съхранена стабилността в България, за да продължи страната ни да се развива като истинска европейска държава.  „Само в спокойна и сигурна България можем да се грижим достойно за родителите си и да дадем по-добро бъдеще на младите. Пред нас стои отговорността да спазим завещаното от българските възрожденци за изграждане на една по-силна и авторитетна държава“, обясни още Цачева в Нови пазар.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ не разделя общините на наши и ваши, нито по етнически признак. „Това се доказва от нашата дългогодишна политика в интерес на всички български граждани“, заяви той. По думите му, когато централната власт е силна, това се чувства и в общините в цялата страна. „ГЕРБ доминира над политическите си опоненти с най-силната президентска двойка в лицето на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Цецка Цачева има голям политически опит – тя знае как да постигне ред и баланс между политическите сили чрез диалог. Голямото й достойнство е, че тя не скъса връзката с хората, които са я избрали. Вицеадмирал Манушев е символ на стабилността. Той е истински патриот, с който всички българи можем да се гордеем“, заяви още Цветан Цветанов пред жителите на Нови пазар.

Според вицеадмирал Пламен Манушев Цецка Цачева е най-впечатляващият председател в историята на българския парламент.

 

По думите му, Цачева се е справила блестящо със задълженията си в Народното събрание и по този начин е доказала, че има качествата да обедини нацията. „Народът ни трябва да запази своя европейски път на развитие. Чрез многобройните си посещения в чужди държави и институции, чрез проведените работни срещи с ръководители на партии и парламенти в Европа и в света, Цецка Цачева има всички качества да бъде първата жена президент на България. Тя успява да убеди всеки да работи за интересите на България, чрез своята уравновесеност и познания“, подчерта Пламен Манушев.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6233 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6336 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10717 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6311 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах