Реклама / Ads
0| 3899 |11.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева във Видин: Нацията има нужда от единство, искаме доверието на всички български граждани

.
Нацията има нужда от единство, обществото ни има нужда от справедлив и работещ български съд, а държавата се нуждае от стабилност. ГЕРБ е истинската народна партия, която направи много за всички български граждани. Днес ние имаме нужда да се докоснем до сърцата и душите на най-голям брой българи, защото искаме чрез срещите очи в очи с тях нашите послания да стигнат до хората. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ във Видин.
 
По думите й, с вицеадмирал Пламен Манушев тръгват в кандидат-президентската надпревара с научените уроци и с опита, който имат като политици. Цецка Цачева бе категорична, че другите парламентарни групи в 43-тото Народно събрание, дори тези от опозицията, няма как да отрекат качествата й на човек, който винаги е търсил диалога, на човек – балансьор, на ръководител, който е направил така, че при цели осем парламентарни групи българският парламент да може да работи.

„Ние се обръщаме към вас, за да получим доверието на всички български граждани -  на тези, които живеят в страната ни и на тези, които са в чужбина. Тук, във вашия край научих, че има много семейства, които работят зад граница. Трябва да направим така, че да създадем условия нашите сънародници да се върнат в България. Децата ни, които учат в чужбина, трябва да се продължат своето развитие в родината си. Ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще връщаме доверието, което получаваме от вас, всеки ден в продължение на пет години от нашия мандат като президент и вицепрезидент на България“, заяви Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че ГЕРБ може да отчете, че е най-добрата партия, защото прави политики, които да стигат до хората. По думите му, целта на провежданата от ГЕРБ кампания лице в лице е да бъде обяснено на максимално повече избиратели колко са важни изборите, които предстоят. „БСП-Лява България за последните десет години, откакто е учредена ГЕРБ, търпи само загуби от ГЕРБ. Ще продължава да търпи тези загуби, защото видяхме в краткото време между двата кабинета на Бойко Борисов какво сътвориха те и как загубиха и малката обществена подкрепа към тяхната партия. БСП загубиха своите избиратели заради липсата на политика от страна на ръководството на партията и заради управляващите в периода 2013-2014 г.“, обясни Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че БСП нямат истински аргументи и затова правят внушения сред обществото. „Те знаеха, че ще загубят изборите през 2013 г. и започнаха от начало на кампанията да говорят за фалшификация на изборите. Никога не трябва да забравяме манипулацията „Костинброд“. БСП го направиха, за да отблъснат избирателите на ГЕРБ. Те искаха единствено да ни унищожат, но ГЕРБ е силна със своите членове и симпатизанти. Не се поддавайте на манипулация и на внушения“, призова присъстващите Цветан Цветанов и обърна внимание на факта, че и в тази кампания БСП говорят само за това как изборите ще бъдат фалшифицирани. По думите му, БСП гледат какво прави ГЕРБ и знаят, че няма как да направят подобни масови мероприятия, защото техните избиратели вече не гласуват за тях. Цветанов призова и колебаещите се български граждани да изберат партията, която прави реални политики – ГЕРБ.

„Цецка Цачева запази човешкия си образ, въпреки високия пост председател на Народното събрание и ще го съхрани и след като стане президент на България. Тя е част от всички нас, беше първата жена председател на парламента и ще бъде първата жена президент. Вицеадмирал Пламен Манушев е достоен български офицер -  40 г. от живота си е дал за професионалната си реализация в българската армия. Той бе оценен от структурите на ГЕРБ, той не е член на ГЕРБ, но е част от политиката на ГЕРБ. Ние се гордеем, че в ГЕРБ имаме толкова достойни хора. Истински патриот и родолюбец – Манушев ще бъде силната подкрепа на президента Цачева.  Няма кой да застане пред нас при такъв силен тандем“, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб. Според Цветан Цветанов Румен Радев знае, че Цецка Цачева го превъзхожда многократно във всяко едно отношение. „Това е причината Радев да не отиде в студиото на Нова телевизия вчера, където да проведе с г-жа Цачева дебат за реални политики. Правителството на Бойко Борисов е стабилно, ще бъде стабилно и след президентските избори“, подчерта Цветанов. По думите му, премиерът Бойко Борисов ще осигури допълнителни средства за Северозападна България за подобряване на инфраструктурата, което ще даде допълнително възможности за повече инвестиции в региона.

 „Вълнуващо е да си във Видин – домът на Трети пехотен Бдински полк – най-славният български полк. Няма българско сърце, което да не трепва, когато звучи маршът на "Бдинци - Лъвове, титани", каза кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев. Вицеадмирал Манушев подчерта, че днес министърът на културата Вежди Рашидов се е върнал от Македония, където с македонския културен министър са се уговорили да бъде поставен общ паметник на Каймакчалан в памет на 3120-те загинали български военни. “Повече от 1300 години България никога не е имала жена президент. Вярвам, че е дошло времето страната ни да има първата жена президент и това ще бъде Цецка Цачева. Тя е най-подготвеният човек в България, защото е блестящ председател на два парламента. Това го признават и управляващите, и опозицията. Когато сме били единни като нация, сме били най-силни. Цецка Цачева може да обедини българите и да направи България просперираща и мирна държава“, каза още Манушев.

Кметът на Видин Огнян Ценков заяви категоричната си подкрепа за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. „Българският президент трябва да бъде обединител, да бъде даван за пример за компетентност и съпричастност, да работи в името на българските граждани – вярвам, че това е Цецка Цачева. Уверен съм, че със силната подкрепа на вицеадмирал Манушев, Цачева ще бъде избрана за президент от българския народ още на 6-ти ноември“, заяви Ценков. Кметът благодари на премиера Бойко Борисов, защото както е било обещано на местните избори миналата година, има работеща връзка между изпълнителната и местната власт.

Областният координатор на ГЕРБ във Видин и народен представител Владимир Тошев заяви, че във Видин кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще победи още на първи тур. „Хората тук виждат, че когато управлява ГЕРБ с премиер Бойко Борисов, когато имаме мнозинство в парламента, нещата се случват по най-добрия начин за гражданите“, подчерта Тошев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3365 |11.10.2016 Цачева в с. Ново село: Ще работим за по-добри условия за учене и живот в България . 0| 3678 |11.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цачева-Манушев и Цв. Цветанов ще посетят област Враца . 0| 3491 |11.10.2016 Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят област Mонтана

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads