Реклама / Ads
0| 3625 |13.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Севлиево: За мен най-важен е дебатът с хората в цялата страна

.
Ние с вицеадмирал Пламен Манушев получихме доверието на истинската народна партия – ГЕРБ. ГЕРБ изповядва принципите на демокрацията, на върховенството на закона и на гарантирането на правата на гражданите. Това каза пред жителите на Севлиево кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева.
 
Тя подчерта, че президентът трябва да бъде надпартиен в своята дейност и пое ангажимент да работи в интерес на всички български граждани. „За мен думите „диалог“ и „отговорност“ са изпълнение със съдържание, аз държа на тях както в работата си, така и в личния си живот. Българската нация се нуждае от единение. Трябва да спрем да чертаем разделителни линии и да живеем с проблемите на днешния ден, с поглед напред в бъдещето. Съвременният свят е изпълнен с предизвикателства. Затова България трябва да остане фактор на стабилност и сигурност в региона и в Европа. За да се случи това, е необходимо всички държавни институции да работят в една посока“, обясни Цачева. Кандидатът на ГЕРБ подчерта, че кампанията, която провеждат с вицеадмирал Манушев, е обърната с лице към всички български граждани. „Аз винаги съм готова за политически дебат в телевизионно студио, но най-важен за мен е диалогът с хората от цялата страна“, каза Цецка Цачева.


Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев  напомни на присъстващите жители на Севлиево, че те са наследници на славни войни. Манушев отдаде почит на 9-ти и 19-ти артилерийски полкове. Той припомни и знатния 56-ти пешеходен полк, от който над 200 български мъже от Габрово и Севлиево са оставили костите си. „Предстои ни важен избор. Преди две години правителството на Бойко Борисов върна кораба „България“ в правилния път на европейско развитие. За да не изпадне България отново от полагащото й се европейско развитие, направете правилния избор с номер 17 в бюлетината. Били сме силни, когато сме били единни. Цецка Цачева е единственият човек, който като президент може да обедини всички български граждани“, категоричен бе вицеадмирал Пламен Манушев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3651 |13.10.2016 Цветанов в Севлиево: Силата на ГЕРБ е, че за нас са българските граждани . 0| 3386 |13.10.2016 Цачева в Троян: Вярвам във върховенството на закона и в справедливостта . 0| 3265 |13.10.2016 Цветанов в Троян: Цачева и Манушев са най-силният тандем

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads