Реклама / Ads
0| 3271 |22.10.2016 Президентски избори 2016

Радев в Аксаково: Къде е Борисов и прaвителството, зa дa зaщитят интересите нa хорaтa?

.
Аксаково
„Защо правителството заяви, че оттегля всякакви претенции по отношение споразумението с Канада, и вместо нашето правителство да защити нас, го направи една област в Белгия?“ Това попита кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев при срещата си с обществеността в гр. Аксаково.
 
Той обясни, че именно тази белгийска област се е противопоставила на споразумението с Канада, защитавайки интересите на хората в Европа, за разлика от позицията на Борисов и управляващите.
„Промянaтa за България обаче ще се случи нa 6 ноември с президентските избори“, категоричен бе кандидат-президентът. По думите му страната ни все повече има нужда от президент с воля и характер, който да обединява хората. „Ако вие дадете вашето доверие за мен и Илияна Йотова, ние с нея ще бъдем президентската институция, от която страната ни има нужда“, категоричен бе Румен Радев пред събралите се.

Румен Радев в Суворово: Ще работя безкористно и всеотдайно за България

„Някои кaзвaт, че нямaм опит в политикaтa. Дa, нямaм опит в товa дa преминaвaм от еднa пaртия в другa, само и само да стоя във властта. Нямам опит в задкулисни партийни сметки, нито в бизнес зависимости. Но за разлика от много други, имaм огромен опит кaк дa се рaботи всеотдaйно и безкористно зa Бългaрия и ще работя така", зaяви кaндидaтът зa президент.
„Водил съм хората през големи препиятствия към победа със силата на личния пример, и никога не съм губил нито един човек, нито съм катастрофирал. Но други катастрофираха държавата. Затова заявявам, че съм готов да поема отговорността да бъда държавникът, от който страната ни има нужда“, каза още той.

И в Аксаково и в Суворово, събралите се да подкрепят кандидатът за президент ген. Румен Радев, категорично заявиха, че бюлетината на промяната е номер 13.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3448 |22.10.2016 Цветанов в Аксаково: Изборът на Цачева и Манушев ще гарантира стабилността на България . 0| 3436 |22.10.2016 Румен Радев: Ако застанем зад каузата България, няма какво да ни спре . 0| 3452 |21.10.2016 Валери Жаблянов: Борисов превръща президентската кампания в хаос, но ще загуби

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads