Реклама / Ads
0| 3478 |12.10.2016 Президентски избори 2016

Румен Радев в Габрово: Ще стана президент за доброто на България

.
„Ще стана президент за доброто на България“. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев в препълнената зала „Възраждане“ в гр. Габрово. Той обясни, че страната ни има нужда от държавен глава, чийто основен приоритет е сигурността, поради случващото се в световен мащаб и близо до нашите граници.
 
По думите му управляващите използват именно тази тема, за да всяват страх в хората, "за да не загубят властта си“, обясни ген. Радев. Той категорично се обяви против воденето на подобна политика. „Управляващите нямат дългосрочна стратегия по отношение на сигурността. Такава обаче трябва да бъде изготвена и обществото да бъде запознато с нея“, посочи той.

Клел съм се във вярност на държавата. Целият ми живот е минал с тази клетва

Кандидатът за президент посети и градовете Трявна и Дряново, където бе посрещнат от жителите им. „Победа ген. Радев. Зад вас сме!“ – с тези думи хората в Трявна изразиха своята подкрепа за него. Дряновци не скриха своето разочарование от управляващите и пожелаха на ген. Румен Радев, когато стане президент, да защитава интересите на обикновените хора. „Клел съм се във вярност на държавата. Целият ми живот е минал с тази клетва. Късно е вече да се променям. Затова няма да ви предам“, им каза кандидатът за президент.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3203 |10.10.2016 Ген. Румен Рaдев: Поел съм aнгaжимент към хорaтa и го спaзвaм . 0| 3624 |10.10.2016 „Земляци“ събраха над 3000 подписа в подкрепа на ген. Румен Радев в Хасковско . 0| 3611 |09.10.2016 Ген. Радев: Не можем да решим проблема с бежанците, ако не пресечем каналите за трафик

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads