Реклама / Ads
0| 3275 |15.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов: На държавата е нужна стабилност, за да можем да гарантираме инвестициите в образованието

.
223 милиона лева повече ще бъдат заделени за българското образование през следващата година благодарение на успешната работа на правителството на Бойко Борисов и повечето приходи, които са събрани от борбата с контрабандата и сивата икономика.
 

Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с директори на училища, директори на детски градини и преподаватели от Великотърновския университет и НВУ в град Велико търново. „Всички помните как правителството отпусна 1,5 млн. лева за Великотърновския унивесритет. Отпускаме и много други средства за българските университети, училища и детски градини. Всичко това е възможно само когато в страната има политическа стабилност, работещо правителство и диалог между институциите. Ето защо е нужно да изберем Цецка Цачева за президент и да гарантираме стабилността в държавата и занапред”, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов подчерта, че образованието винаги е било водещ приоритет за всички български семейства и държавата ще продължи да се грижи приоритетно за този сектор, защото в ГЕРБ сме убедени, че квалификацията на младите е най-важното условие за разкриването на нови работни места, насърчаването на инвестициите и за възможността българските граждани да получават справедливи доходи. Цветанов благодари на една от най-влиятелните жени в Европейския парламент Мария Габриел и на най-младата жена евродепутат Ева Паунова за техния ангажимент и подкрепа за българското образование, за насърчаването на развитието на новите технологии и за работата им за свързване на потребностите на бизнеса с образованието. Цветан Цветанов благодари и за подкрепата на кмета на Велико Търново Даниел Панов, който винаги е работил в синхрон с всички образователни институции в областта и за това, че винаги е бил връзката между тях и държавните институции.

„Заради тази стабилност, работещите кметове и работещите институции е важно да продължим стабилността в България като изберем Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на Република България”, посочи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3540 |14.10.2016 Цветанов: Всички кметове признават, че Програмата за енергийна ефективност работи . 0| 3288 |12.10.2016 Николай Мелемов: Президентските избори са много важни за развитието и стабилността на държавата . 0| 3904 |12.10.2016 Цачева в Бяла Слатина: Стабилността в държавата трябва да се запази, за да има инвестиции в Северозапада

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads