Реклама / Ads
0| 3329 |11.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Грамада: Противопоставяме се на популизма с нашата работа

.
223 млн. лв. повече ще бъдат отпуснати повече за образование в бюджета за 2017 г. Това заяви по време на среща с жители на Грамада председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. „Правителството на Борисов подкрепя развитието на младите хора в цялата страна и с отделянето на тези пари, събрани от борбата с контрабандата и сивата икономика, ще покажем нашия ангажимент към образованието и квалификацията на младите хора. С повечето пари, събирани от държавата, правителството ще подкрепи общините, без да ги дели на наши и ваши“, каза Цветанов.
 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ пред призова жителите на Грамада да направят разумния избори на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината, за да може Цецка Цачева и Пламен Манушев да станат президент и вицепрезидент на България още на първи тур. Цветанов благодари на кмета на Грамада Милчо Башев, че също подкрепя кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. Цветан Цветанов посочи, че като председател на 42-рото и 43-тото Народно събрание с всички качества, които притежава една българска жена, Цецка Цачева е успяла да наложи баланса и търпението като модел на работа в парламента „С баланса в отношенията и с търпимостта към мнението на опонента винаги можем да достигнем заедно до правилните решения. Цецка Цачева е безспорният лидер в Народното събрание и тя ще бъде първата жена президент на България.  Пламен Манушев е доказан войник, бил е зам.-началник на българската армия, ръководил е военноморските сили на страната, но той е бил зам.-областен управител на Варна и депутат. Манушев много добре е усвоил начина да се защитават и отстояват правилните позиции“, каза още Цветан Цветанов.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Грамада да положат всички усилия на тези избори да бъде преборен популизма, защото той не води до резултати, а само до разединение на нацията. „Ние се противопоставяме на популистите с нашата работа. С отпуснатите 21 милиона лева за ремонта на пътя Ружинци-Видин създаваме реални възможности за привличането в този регион на инвеститори, които да открият нови работни места, да насърчат предприемачеството и това да се отрази на доходите на хората, на икономиката в региона“, аргументира се Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3847 |10.10.2016 Цветанов в Долна баня: Цачева и Манушев - гарант за стабилността на България . 0| 3421 |10.10.2016 Цветанов в Костенец: Промяната тук може да започне с подкрепа за Цачева и Манушев . 0| 3421 |10.10.2016 Цветан Цветанов в Ихтиман: Кандидатите на ГЕРБ се връщат при хората и след изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads