Реклама / Ads
0| 3796 |19.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в село Долна студена: Колко депутати от други партии, освен от ГЕРБ, сте виждали тук в последните години?

.
Колко депутати от други партии, освен от ГЕРБ, сте виждали тук в последните години? Николко. Виждали сте народните представители от ГЕРБ Пламен Нунев и Светлана Ангелова много пъти.
 

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на село Долна студена, Община Ценово. Той подчерта, че именно това е разликата между народните представители, кметовете и министрите на ГЕРБ и тези на другите партии. „Най-важното в политиката е да запазиш връзка с хората, които те избират. Опонентите искат да внушават страхове и да се възползват от добротата на хората. Това са популисти. Всички български граждани трябва да гласуват за хора, които са виждали и които познават“, заяви Цветанов.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посетят над 200 населени места в България. „Няма да прескочим нито една област и нито едно населено място. Президентът и вицепрезидентът трябва да го направят, за да знаят, че имат морален ангажимент към жителите на Ценово, с които се срещат днес.  Това е силата на ГЕРБ. Убеден съм, че на 6-ти ноември хората ще препотвърдят с номер 17 в бюлетината доверието, което дават на ГЕРБ вече десет години“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

 

Цветан Цветанов благодари на Мария Габриел, която има европейски информационен офис в Русе, че представя България достойно е Европа. „ГЕРБ застава с авторитета си зад качествените хора. Вицеадмирал Пламен Манушев е човек с невероятен опит и историческа култура, истински патриот. Цецка Цачева е достойна жена, която може да ни представлява навсякъде по света. Тя не се промени нито за миг. Нуждаем се от победата, за да покажем, че правителството на Бойко Борисов е стабилно“, каза още Цветанов.

 

„В ГЕРБ ни води мисълта за България. Ние искаме страната ни да бъде активен и равноправен член на Европейския съюз. Ние сме силен екип, работим заедно в Европейския парламент, в Народното събрание, в общините, във всяко населено място. Но в центъра на нашите усилия сте вие, хората. Не се виждаме за първи път, няма да се видим и за последен път днес“, посочи евродепутатът от ГЕРБ Мария Габриел пред жителите на Долна студена. Тя ги призова да подкрепят първата жена президент Цецка Цачева.

 

По време на посещението си в село Долна студена Цветан Цветанов, кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев и Мария Габриел откриха детска площадка и площадка за стрийт фитнес. Те бяха гости и на празника на макарината в Долна студена, по време на който бяха представени бяха различни видове баница от всяко село в областта. Кметът на община Ценово Петър Петров им връчи икони на Свети Иван Рилски, както и народни носии от Ценово.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3298 |19.10.2016 Цветанов в Бяла: Победата на Цачева и Манушев ще гарантира развитието на общините . 0| 3749 |19.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, Цветан Цветанов и Мария Габриел се срещнаха с десетки жители на Русе . 0| 3644 |19.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ, Цветанов и Мария Габриел посетиха Музея на спорта и спортна зала „Булстрад Арена“ в Русе

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads