Реклама / Ads
0| 3264 |13.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Троян: Цачева и Манушев са най-силният тандем

.
Никога не трябва да забравяме аферата „Костинброд“ – като червена лампа трябва да ни напомня, че нашите опоненти нямат идеи и визия за развитието на България. Те разчитат само на популизъм и манипулации. Затова трябва да гласуваме активно да изберем Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев за президент и за вицепрезидент на България. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Троян.
 
„В нашата кампания няма да видите агресия и обиди. При нас водеща е толерантността. Ние говорим с всички български граждани от всички населени места в страната. Протягаме ръка към хората и искаме тяхното доверие. Уверени сме, че можем да работим за развитието на България. ГЕРБ не чертае разделителни линии, а прави мостове, ние работим в интерес на гражданите“, каза Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че Цецка Цачева и Пламен Манушев са достойни хора и истински патриоти и ще представляват достойно България пред Европа и света. „Цецка Цачева ще бъде онзи президент, който винаги ще съумява да намали  политическото противопоставяне сред партиите, ще работи с всички хора и по всички национални теми. Пламен Манушев ще бъде достоен вицепрезидент, ще се среща с всички граждани - както в България, така и в чужбина. Те са най-силният тандем в тази президентска кампания, затова нека да ги изберем още на първи тур“, призова присъстващите Цветан Цветанов.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ подчерта, че подкрепата за президентската двойка на партията ще бъде и подкрепа за продължаване на стабилността в държавата, за да може правителството на премиера Бойко Борисов да подпомага успешните кметове в страната. „Само така можем да продължим да реализираме добрите политики в интерес на всички български граждани“, подчерта Цветанов.

 

Цветан Цветанов благодари за подкрепата към президентската двойка на ГЕРБ от страна на българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, която е с тях в област Ловеч. “Мария Габриел е силният български глас в Европейския парламент и достоен посланик на България в Европа. Мария ни представлява достойно в Брюксел и е истински представител на работещите хора от ГЕРБ“, заяви той. Цветанов благодари за всеотдайната работа на областния координатор на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков и на депутата от ГЕРБ в Троян Иван Миховски.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3480 |13.10.2016 Mария Габриел: Цачева е символ на единния български глас в Брюксел . 0| 3308 |13.10.2016 Цветанов в Тетевен: Изберете номер 17 в бюлетината, за да продължи стабилността в България . 0| 3489 |12.10.2016 Цачева в Монтана: Силата на българската нация е единството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads