Реклама / Ads
15| 12236 |10.09.2017 СВЯТ

Политолог: Наследникът на Путин вече е определен, смяната ще стане след 2-3 години

.
Двама президенти? Настоящ и бъдещ.
В интервю за ”Собеседник” известният руски политолог Валерий Соловей заяви, че Владимир Путин ще спечели изборите за президент през 2018 година, но едва ли ще изкара целия срок на този мандат.
 
"Това за него ще е транзитен мандат, той възнамерява да напусне властта по подобие на това, което направи Елцин", казва политологът. Той сочи и възможността, ако това не стане, да се стигне до вълнения и протести в обществото и все пак властта да бъде сменена. Соловей е категоричен, че наследникът на руския президент вече е определен и това е Алексей Дюмин.

Дюмин е интересна фигура, той идва в политиката от Федералната служба за охрана, някои го наричат "невидим" заради съвсем ограничените му появи по обществени събития. наскоро Путин го назначи за губернатор на Тулска област. Преди това е бил в поделението, което лично отговаря за охраната на руския президент и затова се смята за абсолютно доверен и предан на Путин.

Именно затова Соловей е убеден, че той е истинският приемник на властта в Русия и това вече се знае от службите. "Русия днес е сериозно болна, необходимо е бързо и ефикасно лечение. Проблемът не е само в корупцията, а в цялостната аморализация на обществото. ние пропадаме в нещо като феодализъм, живеем в някакъв абсолютен абсурд, всички виждаме това, но нищо не се прави", казва политологът.

Според него, вече всички в Русия искат промяна на нещата и връщане на страната към нормален живот-в политиката, бизнеса и обществените отношения. "Всички ще въздъхнат с облекчение, когато това се случи. И парите зад граница-руски и чуждестранни, ще се върнат у нас. Русия ще стане отлично място за правене на бизнес, икономиката ще тръгне нагоре", прогнозира Соловей.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7968 |05.09.2017 Владимир Путин окончателно изгуби контрол над Чечня . 0| 3995 |05.09.2017 Путин предлага миротворци на ООН да влязат в Донбас . 1| 4141 |05.09.2017 Унгарски философ върна докторска степен, за да не бъде като Путин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads