Реклама / Ads
0| 4591 |21.01.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

До 200лв. за спорт с BetMarket бонус код MAXBONUS

.
Онлайн хазартните оператори в България растат главоломно. С идването на Бетмаркет на пазара, бройката стана още по-внушителна. Това обаче води до повече конкуренция, а съответно и качество в предложенията. Всеки от брандовете преследва своя дял и опитва да даде по-добра възможна оферта. Това важи в пълна сила и за най-новият букмейкър.
 

Освен че компанията предлага стартова промоция, то може да се възползвате и от специален BetMarket bonus code, който да ви отключи редица бъдещи ползи в уебсайта. Въпросният промо код е MAXBONUS и се въвежда във втория етап от регистрацията в платформата, там където се попълва личната информация, като има специално отредено поле. Ако използвате този код, ще имате всички привилегии, които регистрацията в бетмаркет дава и ще дава в бъдеще. Връщайки се на стартовите бонуси, можем да заключим, че Бетмаркет определено е доста силен в това отношение с бонуса “Гепи“, вдъхновен от популярния приятелски поздрав, за който може да прочетете в следващите редове.

 

Най-нормалното нещо беше с навлизането си на пазара Betmarket да опита да се отличи с нещо и може да кажем, че от компанията засега имат успех в това. Въпреки липсата на опит в  спортните залози, те създадоха привлекателна начална оферта в новооткритата си платформа.  Всеки нов потребител може да се възползва от тази възможност при регистрацията си и своя първи депозит. Нужно е просто да се въведе GEPISPORT при някой от първите три депозита, като имате предвид, че минималният такъв е 10 лева. Бонусът е 100 процента до 200 лева, което си е впечатляващо на фона на други стандартни оферти за добре дошли и на цялостната общата картина.

 

Важно условие е, че освен регистрацията е необходимо да има и верификация на профила. Минусът, ако може да има такъв, е, че разплащания чрез Neteller и Skrill не важат, но пък има безброй други опции.

 

Ако искате да изтеглите, е необходимо да превъртите пет пъти бонуса плюс депозита, което вече се превръща в отработена и съвършена практика за повечето букмейкъри заради посетителите, чакащи единствено за първоначалната промоция. Петкратното завъртане на тази сума можем да заявим, че е вече марка за брандовете.

 

Друг важен сегмент около бонуса е, че трябва да бъде разиграван само на срещи с коефициент над 1.50 – в повечето букмейкъри тертипът отново е същият.

 

Валидността на промоцията е 30 дни, но все пак, имайте предвид, че хазартната среда е динамична и условията на букмейкърите често търпят промени. Затова – следете правилата и условията, подавани от съответния хазартен портал, за да не се стига до неприятни ситуации, в които даден заслужен бонус остава непокътнат.

 

Едномесечният срок иначе е напълно достатъчен, за да бъде завъртяна пет пъти сумата, с която сте решили да се забавлявате. Не прибързвайте да играете на нещо непознато – в един месец най-често има четири пълни уикенда от топ 5 първенствата и европейски клубни турнири или междинен кръг. Нужно е само спокойствие и да не се гони сляпо печалбата в залозите.

 

"Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5695 |17.01.2023 Ще има ли различен букмейкър в България - вижте в пълното BetMarket ревю на Нострабет . 0| 6059 |15.01.2023 Подсилен залог, кешбек за 0:0 и ранно изплащане са само част от Bet365 бонус код офертите . 0| 5779 |09.01.2023 Какви бонус оферти от BetMarket да очакват клиентите . 0| 4409 |04.01.2023 Как се прави верификация в BetMarket Online казино

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads