Реклама / Ads
0| 4902 |04.05.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

70% ръст на инвестициите на ЧЕЗ в Кюстендил през 2017 г.

.
Ръководството на компаниите на ЧЕЗ Груп в България проведе среща с кметове на общини и техни представители от област Кюстендил. Събитието се проведе в сградата на областната администрация на Кюстендил. По време на срещата бяха представени плановете и приоритетите на компанията, възможностите за развитие на електроенергийната инфраструктура иреализирани конкретни реализирани проекти в областта, с които се подобрява качеството на електрозахранването в района.
 

„За 2017 г. предвидените инвестициите на ЧЕЗ Разпределение са увеличени с близо 70% в сравнение с предходната година. Реализацията на нови проекти за 2.2 милиона лева в региона ще подобри качеството на доставките за клиентите на ЧЕЗ в областта. В допълнение, ще бъдат изкупени всички съоръжения, за които се представят необходимите документи“, каза Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

„Автоматизирането на мрежата, чрез която планинската част на електропровода над село Слокощица ще се изключва дистанционно при възникване на аварии,е един от най-значимите ни последни проекти в област Кюстендил, заради новия технологичен подход към управление на мрежата. При нарушения на електрозахранванетов резултат на лоши метеорологични условиято ще бъде възстановенов рамките на минутии няма да е необходимо да се изчаква обход на дългия планински електропровод иотстраняване на повредите. Стойността на инвестицията тук е 124 хил. лв. Работата по трасето продължава с подмяна на стълбове и изолация. Друга важна инвестиция в областта е осигуряването на резервно електрозахранване за община Трекляно. Вложените средства са в размер на 64 хил. лв.“, каза Петър Холаковски, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България.

 

ЧЕЗ провежда поредица от срещи с представители на местните власти в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, активна и диалогична комуникация на компанията с местните власти на територията, която обслужва.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5050 |27.04.2017 ЧЕЗ планира двойно увеличение инвестициите за Плевен . 1| 6563 |17.10.2015 Фолксваген масивно съкращава инвестициите за основната марка VW . 0| 5069 |11.09.2014 22% от инвестициите на ЧЕЗ през септември са за присъединяване на нови клиенти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads