Реклама / Ads
0| 3481 |27.04.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

БДЖ пуска над 22 200 допълнителни места във влаковете за почивните дни

.
Източник: БГНЕС
„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД ще осигури над 22 200 допълнителни места поради очаквания повишен интерес към пътуване с влак през предстоящата поредица от почивни дни по повод Международния ден на труда – 1-ви май и Денят на храбростта (Гергьовден) – 6-и май.
 

За тази цел ще бъдат увеличени с допълнителни вагони съставите на влакове, които пътуват по основните направления в страната. По този начин БДЖ се стреми да гарантира удобното придвижване на своите клиенти по време на празничните дни.

 

От днес (27-ми април) до 9-и май включително, с увеличени състави ще пътуват влакове по следните маршрути:

 

София-Варна-София;
София-Бургас-София;
София-Пловдив-София;
София-Стара Загора-София;
София-Свиленград-София;
София-Горна Оряховица-София;
София-Видин-София;
София-Лом-София;
София-Драгоман;
Русе разпределителна-Стара Загора-Русе разпределителна;
Варна-Враца-Варна;
Враца-Мездра-Враца;
Пловдив-Горна Оряховица-Пловдив;
Драгоман-Свиленград;
Бургас-Зимница-Бургас;
Зимница-Ямбол-Зимница.

 

За клиентите, които предпочитат да закупят билети за своето пътуване от билетните каси е в ход предварителна продажба за седящи места във всички бързи влакове, които ще пътуват през празничния период. Обичайният срок за предварителната продажба на билети за седящи места в билетните каси е 5 дни, но БДЖ има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин се предоставя възможност на потребителите на услугата да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак.

 

Клиентите на БДЖ могат да закупуват билети за своето пътуване и онлайн - системата позволява 30 дневна предварителна продажба. 

 

"БДЖ - Пътнически превози" ЕООД напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане могат да ползват от 10 до 20% намаление от редовната цена в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3655 |05.04.2023 Със спускане по бански в Пампорово откриват пролетната ваканция . 1| 3634 |01.03.2023 Допълнителни 6,5 млн. лв. са осигурени за видеонаблюдението на изборите . 0| 6304 |06.10.2022 8 места, на които е добре да има вендинг машини . 0| 3009 |21.09.2022 Пампорово пуска в предварителна продажба нов вид ски карта с отворени дати на ползване, като запазва миналогодишните цени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads