Реклама / Ads
0| 5376 |02.11.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации за всички пациенти с ортопедични заболявания с проф. д-р Сами Сьокюджю на 11-ти ноември 2023 г. в София

.
На 11-ти ноември 2023 г. в София ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ посреща ортопедът от световна класа- проф.-д-р Сами Сьокюджю. Авторитетният ортопед от болница „Медикъл парк Флория“, Истанбул ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти със заболявания на опорно-двигателния апарат, които имат нужда от второ медицинско мнение и интерес към възможностите за лечение в чужбина на своето заболяване.
 

Желаещите да получат второ мнение от специалиста, за да си гарантират, че вземат най-доброто решение за своето здраве, могат да се обадят на телефона на здравния център +359 879 977 402 или +359 879 977 401 и да си запишат час.

 

Кой е проф.  д-р Сами Сьокюджю?

 

Проф. д-р Сами Сьокюджю завършва обучението си по медицина през 2003 г. в Медицинския факултет на Истанбулския университет „Cerrahpaşa“.


През 2004 г. започва специализацията си по ортопедия и травматология в Болницата за научна и изследователска дейност “TR Taksim” към Министерството на здравеопазването. През 2010 г. спецалистът завършва своето обучение и става лекар по ортопедия и травматология.


От 2012 г. до 2017 г. работи като лекар по ортопедия и травматология в Болницата за научна и изследователска дейност за болести на костите „İstanbul Metin Sabancı“ към Министерството на здравеопазването. През 2017 г. става доцент към „Istanbul Aydin University” и започва работа в болница „Medical Park Florya”, Истанбул, където практикува и до момента.

 

Клиничните сфери на интерес на проф. д-р Сами Сьокюджю включват:

- Неврома на Мортън
- Тумори на костите и меките тъкани
- Луксация на рамото
- Разкъсване на ротаторния маншон
- Травми на раменната става
- Калцификация на пръстите на крака
- Синдактилия на пръстит
- Халукс валгус
- Калцификация на колянната става
- Травматични увреди на тазобедрената става
- Плоскостъпие
- Плантарен фасциит
- Костни деформации
- Ставна мишка
- Акромегалия и други аномалии в дължината на крайниците


Методи на лечение, които Проф. д-р Сами Сьокюджю използва в своята практика:

 

- Мануална физиотерапия
- Микродисцектомия
- Артроскопска хирургия
- Ампутация
- Удължаване на крайниците
- Лечение на халукс валгус
- Артропластика
- Ендопротезиране на колянна става
- Ендопротезиране на тазобедрена става
- Лапароскопска артродеза на стъпалото и глезена
- Отстраняване на тумори
- Екстензия на крайниците чрез иновативна магнитна система


Проф. д-р Сами Сьокюджю е тясно специализиран в хирургията за удължаване и скъсяване на крайниците и фалангите. Също така, успешно прилага артропластиката за лечение на проблеми в колянната и тазобедрената става след калцификация или травми.


Едно от най-впечатляващите умения на специалиста, е работата  с Магнитна система за удължаване на крайниците. В дължината на костта се поставя магнитен екстендер, който прави връзка с външно устройство, от което се движи съответната програма. Този метод осигурява комфорт на пациента, без да утежнява състоянието с външните щифтове, които се поставят при стандартната методика за удължаване. По този начин движенията на свободните стави остава неограничено, а проблемите, свързани с усложнения от дразненето на външния щифт, се елиминират. Освен това се ограничават контрактурите и неправилното зарастване на костите, наблюдавани след отстраняване на външния фиксатор при стандартния метод.

 

Всички пациенти с ортопедични заболявания, които искат да получат експертното медицинско мнение на проф. д-р Сами Сьокюджю на 11-ти ноември 2023 г., трябва да си запишат час предварително на:

- телефон: +359 879 977 402 или +359 879 977 401

- да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4408 |01.11.2023 Детски играчки, подходящи за всяко дете . 2| 5392 |01.11.2023 Печалбата на банките счупи всички рекорди . 0| 4272 |01.11.2023 За всички пациенти с ортопедични заболявания – ортопедът доц. д-р Самет Еринч ще проведе безплатни консултации на 11-ти ноември 2023г. в София . 0| 3859 |31.10.2023 Инфлацията в еврозоната на годишна база през октомври се очаква да е едва 2,9 на сто

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads